24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaDonanımBOE, 500Hz ekrana sahip dünyanın en hızlı oyuncu monitörünü duyurdu

BOE, 500Hz ekrana sahip dünyanın en hızlı oyuncu monitörünü duyurdu

BOE, muhtemelen adını duymadığınız bir şirket ama Beijing Oriental Electronics Group, 500Hz ekran yenileme hızına sahip dünyanın en hızlı oyun panelini geliştirdiğini duyurdu. BOE firması genelde LCD, LED ve OLED panellerin en büyük üreticilerinden birisi ve Çin genelinde oldukça yaygın bir üretim tesisi ağına sahip. Ayrıca şirket 19 farklı ülkede araştırma ve geliştirme (Ar-Ge) laboratuvarına sahip.

Monitöre gelecek olursak bu modelde 8 şeritli eDP bağlantısı, 1 ms tepki süresi ve gerçek 8 bit renk gamı ​​desteğine sahip 27 inçlik bir ekran yer alıyor. 1080p çözünürlük sunan monitörün yenileme hızı ise oldukça iddialı tutularak 500Hz olarak geliyor. Yani bu monitörde donanımınızın desteklediği ölçüde 500FPS‘ye kadar oyun oynamak mümkün. Monitörün ne zaman piyasaya sunulacağı ve fiyat bilgisi hakkında henüz bir bilgi yer almıyor.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -