23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerBu mini PC en zorlu dayanıklılık testlerinden sağ çıkıyor!

Bu mini PC en zorlu dayanıklılık testlerinden sağ çıkıyor!

Tranquil’in endüstriyel ortamlarda kullanılmak üzere hazırladığı mini PC modeli sağlamlık konusunda oldukça iddialı geliyor. Öyle ki bu mini PC bir araç tarafından ezilmeye bile dayanıklı!

Mini PC’nin kasası sadece soğutmayı optimize etmekle kalmayıp, aynı zamanda ezilmesini de önleyen özel bir alüminyum kasaya sahip. Aşağıdaki videoda gösterildiği gibi, bir araç tarafından ezilse bile hayatta kalıyor.  Ayrıca IP50 seviye koruması ile birlikte geliyor ve 0 ile 40 santigrat derece arasında çalışma sunabiliyor.

  {youtube}https://youtu.be/m-D8B8bWTlE{/youtube}

Tranquil’in Mini PC’sinde çoklu ekran kullanımı için (MMDPC) dört adet 4K destekli DisplayPort çıkışı yer alıyor. Yine gigabit ethernet portu, bir adet USB 3.1 Type-C ve üç adet de USB 2.0 portuna sahip. Gücünü ise bu mini PC Sapphire Tech FS-FP5V anakartına dahil edilen Vega 8 grafikli AMD’nin dört çekirdekli/sekiz parçalı Ryzen Embedded V1605B APU‘sundan alıyor. 

Sistemi Windows 10 64-bit veya Linux 32/64-bit olmadan sipariş etmek mümkün. İçerisinde RAM yada M.2 SSD yer almıyor. Ryzen 1605B’li mini PC’nin fiyatı ise £626.40 ($792 US) olarak belirlenmiş.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -