23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaÇevre BirimleriCooler Master, dokunsal sandalyesi Synk X'i tanıttı

Cooler Master, dokunsal sandalyesi Synk X’i tanıttı

Cooler Master eğlencede kullanıcı deneyimini bir adım öteye taşımak için yeni bir trend belirlemeye hazırlanıyor. Bu defa gerçekçi bir eğlence deneyimi için dokunsal hassasiyete sahip yeni oyuncu koltuğu Synk X‘i kullanıcılar ile buluşturacak.

Cooler Master Synk X, ses dalgalarını titreşimlere dönüştürerek gerçek zamanlı dokunsal geri bildirim sağlıyor. Bu sayede kullanıcılar sanal çevre ve atmosfere daha önce hiç olmadığı kadar dahil olabiliyorlar. Synk X, TV, PC ve oyun konsollarına uyumlu olarak gelecek. Kullanıcılar cihaz uyumluluğu nedeniyle herhangi bir kısıtlama olmaksızın istedikleri cihazı Bluetooth üzerinden seçebilecekler. Ek olarak yerleşik, uzun ömürlü güçlü bir pil ile gelen Synk X’te kullanıcılar çalışma sırasında sandalyeyi prize takılı tutmak zorunda kalmayacaklar.

Cooler Master oyuncu koltuğunda 135º duruşu destekleyen sırtlık, ayarlanabilir kolçaklar ve iki kademeli geri çekilebilir bacak desteği içeren ergonomik tasarım, koltuk yüksekliği, oturma konumu ve yatma açısı için çoklu ayar seçeneği sunuyor. Ses kaynaklarını, titreşim seviyelerini ve kulaklık ses seviyesini seçmek için hepsi bir arada kontrol arayüzü de mevcut.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -