22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerCooler Master yeni ML240P Mirage Pro-Serisi sıvı soğutmasını tanıttı

Cooler Master yeni ML240P Mirage Pro-Serisi sıvı soğutmasını tanıttı

PC komponent üretiminin başarılı isimlerinden Cooler Master yeni MasterLiquid ML240P Mirage hepsi bir arada sıvı CPU soğutucu çözümünü piyasaya sürdüğünü duyurdu. Cooler Master’ın Pro bileşen serisinin bir parçası olarak ML240P Mirage hem termal performans hem de RGB aydınlatmasıyla kullanıcı deneyimini artırmayı hedefliyor.

ML240P Mirage içerisinde şeffaf bir pompa kapağına sahip AIO tasarımı kullanıcılara işletim pervanesinin açık bir görünümünü sunuyor.  Cooler Master aydınlatma yazılımı ile kontrol edilebilir 8 adreslenebilir RGB (ARGB) LED aydınlatması ise kullanıcılara görsel bir şov sunuyor.

MasterLiquid ML240P Mirage için özel olarak tasarlanan Cooler Master’ın yeni kare çerçevesinde yer alan iki adet 120 mm’lik fanlara eklenen dış bilezik çözümü ise fan gürültüsünü en aza indirmeyi hedefliyor. ML240P Mirage, 150 avroluk fiyatıyla meraklılarını bekliyor.

 

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -