13.2 C
İstanbul
17 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaHaberlerCORSAIR, ORIGIN PC'yi satın aldığını duyurdu

CORSAIR, ORIGIN PC’yi satın aldığını duyurdu

CORSAIR özel oyun bilgisayarları üreticisi ORIGIN PC‘yi satın aldığını duyurdu. Yüksek performanslı PC’lerin hazırlanmasında on yıllık bir deneyime sahip olan ORIGIN PC mümkün olan en iyi oyun deneyimi için kişiselleştirilmiş bilgisayarları kullanıcılarına sunuyor. CORSAIR’in Kurucusu ve CEO’su Andy Paul konuyla ilgili olarak; “Oyun bilgisayarı pazarı giderek daha fazla sayıda oyuncuyu konsollardan PC’ye çekmekte.

Bu büyüme devam ettikçe, Kuzey Amerika’da sistem kurmak yerine satın almayı tercih eden müşterilere ulaşmak için daha fazlasını yapmak istedik. ORIGIN PC’nin kişiselleştirilmiş özel oyun sistemleri konusundaki uzmanlığı, CORSAIR’ın performans PC donanımı ve iCUE yazılım ekosistemindeki gücü ile PC oyuncuları için dünya standartlarında oyun deneyimleri yaratma çabalarımızı birleştirmekten heyecan duyuyoruz.” sözlerine yer verdi.

ORIGIN PC CEO’su Kevin Wasielewski ise; “CORSAIR, ORIGIN PC ile tamamen uyumlu, kaliteli, yüksek performanslı ürünlerimizi ileriye götürmek için harika bir ortak.” diyor. 

ORIGIN PC, CORSAIR içerisinde ayrı bir marka olarak kalacak ve Miami, FL ofislerinden çalışmaya devam edecek. Mevcut tüm ORIGIN PC garantileri, satın alımları ve destekleri bu alımdan etkilenmeyecek. CORSAIR, VENGEANCE PC, CORSAIR ONE ve CORSAIR ONE PRO dahil kendi markalı sistem yelpazesini de sunmaya devam edecek.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -