24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerCorsair VENGEANCE LPX bellekler ile 5000 MHz bariyerine ulaşıldı

Corsair VENGEANCE LPX bellekler ile 5000 MHz bariyerine ulaşıldı

PC çevre birimleri ve donanımlarında söz sahibi olan CORSAIR, ödüllü VENGEANCE LPX DDR4 belleklerinin yeni bir kitini duyurdu. Bu bellekler 5.000 MHz bariyerini kıran ilk ticari DRAM olma özelliğine sahip olacaklar.

2×8 GB‘lık bir kitle satışa sunulan bu bellekler 3. Nesil AMD Ryzen masaüstü işlemcileri kullanan belirli MSI X570 anakartlarda tam potansiyeline ulaşıyorlar. VENGEANCE LPX bellekler CORSAIR, MSI ve AMD arasındaki ortaklık ile yeni bir dönüm noktası olma hedefini de taşıyorlar.

Yeni modüller, MSI MEG X570 GODLIKE, MSI MEG X570 ACE, MSI MEG X570 UNIFY ve PRESTIGE X570 CREATION anakartlarındaki Ryzen 3000 platformunda rekor kıran maksimum frekanslarını elde etmek için özel olarak tasarlanmış ve test edilmiş durumdalar.

Konuyla ilgili olarak CORSAIR Bellek Ürünleri Kıdemli Müdürü Reimar Goetze, “Performans DRAM’inin sınırlarını zorlamak bizim için sürekli bir odak noktasıdır. MSI ve AMD gibi kilit ortakların yardımıyla da bir başka rekorun ön saflarında yer almaktan heyecan duyuyoruz.” diyor.

MSI, Bilgi İşlem ve Görüntü Birimi Genel Müdürü Ted Hung ise, “Bu etkileyici özellik, yalnızca en son X570 anakartlarımız ve VENGEANCE LPX bellek gibi en yüksek kaliteli bileşenlerle mümkün olacak. Her zaman mümkün olanın önündeki engelleri aşmaya çalışıyoruz ve CORSAIR bunu başarmamıza yardımcı olacak mükemmel bir ortak olduğunu kanıtladı.” diyor.

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -