23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerEVGA'dan özel üretim GeForce RTX 2070 Super Ultra+

EVGA’dan özel üretim GeForce RTX 2070 Super Ultra+

EVGA oyuncuların ihtiyaçlarına yönelik özel üretim GeForce RTX 2070 SUPER ULTRA + ekran kartı modelini tanıttı. % 10’dan fazla artırılmış bellek hızı ile FTW3 ve XC sürümleriyle bu yeni kartlar, en son oyunlarda daha fazla performans sağlayarak yaklaşık 500 GB/sn GDDR6 bellek bant genişliği sunuyor.

Turing mimarisinden güç alan yeni kartlar daha fazla çekirdek ve daha yüksek saat hızlarıyla orijinal RTX 20 serisine kıyasla % 25 daha hızlı performans ve önceki nesil 10 serisi GPU’lara oranla 6 kat daha fazla performans sunuyorlar.

EVGA özel sürüm bu kartlarda patentli iCX 2 soğutma çözümünü kullanıyor. EVGA bu konuda içeriden dışarıya doğru ekran kartı soğutmasında “sıcak noktaları” soğutmak için her şeyi saptayarak, etkileşimli bir soğutma çözümü tasarladıklarını söylüyor. Bu sayede grafik kartının çeşitli noktalarındaki sıcaklık algılanarak kartın her alanı için doğru hava akışını sağlamak üzere asenkron fanlar ayarlanıyor.

  {youtube}https://youtu.be/85UKP_vcBMM{/youtube}

ICX2‘nin merkezinde, taban plakası, ısı boruları, VRM ve bellek soğutma, termal pedler ve fan tasarımı anlamına gelen iCX soğutma yer alıyor. iCX aynı zamanda EVGA’nın Precision XOC yazılımı aracılığıyla grafik kartlarıyla ilgili işlevsellik ve bilgileri de kontrol edebiliyor.

EVGA Precision X1 yazılımı ise tamamen yeni kod temeliyle ek özellikler ile yazılımı her zamankinden daha hızlı, daha kolay ve daha iyi bir hale getiriyor. EVGA Precision X1’de bulunan güç konnektörü ise PCIe veriyolu üzerinden gerçek zamanlı izleme yapabiliyor. EVGA GeForce RTX 2070 SUPER FTW3 ULTRA+‘ın fiyatı 599 dolarEVGA GeForce RTX 2070 SUPER XC ULTRA+‘ın fiyatı ise 569 dolar olarak belirlenmiş.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -