23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaOyunCounter Strike 2 duyuruldu

Counter Strike 2 duyuruldu

Beklenen gün geldi ve söylentiler gerçek oldu. Valve, Source 2 motoruyla geliştirilen Counter-Strike 2‘yi resmi olarak duyurdu. Counter-Strike 2, bu yaz çıkacak ve Valve’ın anlattıklarına göre Counter-Strike tarihindeki en büyük teknik sıçrama olacak.

Counter-Strike 2 elden geçirilmiş grafikler ve haritalar ile geliyor. Valve tüm yeni Source 2 araçlarından ve işleme özelliklerinden yararlanarak çok sayıda haritayı sıfırdan oluşturmuş. Ayrıca ekip gerçekçilik için yansımalar üreten fiziksel tabanlı bir işleme sistemi olan yeni Source 2 aydınlatma özelliğini kullanıyor.

Counter-Strike 2‘deki en büyük değişikliklerden biri ise alt tıklamalı güncelleme mimarisi olarak gösteriliyor. Böylece tıklama hızı ne olursa olsun hareketleriniz ve atışlarınız eşit derecede duyarlı olacak. Buna ek olarak Valve içerik üretirken denemeleri kolaylaştırmak için Source 2 araçlarını ve oluşturma özelliklerini topluluk harita oluşturucularına da sunacak.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -