22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerCyberpunk 2077'de asit yağmurları ile dinamik hava sistemi olacak

Cyberpunk 2077’de asit yağmurları ile dinamik hava sistemi olacak

CD PROJEKT RED çok konuşulan oyunları Cyberpunk 2077 dünyası hakkında yeni detayları meraklılarıyla paylaştı. Witcher 3’e benzer bir dinamik hava sistemine sahip olacak oyunun her zamankinden daha etkileyici olacağına da vurgu yapıldı.

 {youtube}https://youtu.be/qIcTM8WXFjk{/youtube}

WCCFTech ile yapılan röportajda CD PROJEKT RED’den Alvin Liu: “Evet, oyunda asit yağmuru da var. Night City çok kirli bir şehir. Aynı zamanda bu tür şeyleri, kirliliği ve küresel ısınmayı da araştırıyoruz” diyor.  Soru-Cevap şeklinde giden röportajdan anladığımız kadarıyla oyuncuları bekleyen yenilikler de şu şekilde olacak;

  • Bacaklar, kollar, omurgamız da dahil olmak üzere bir oyuncu olarak vücudumuzun çoğu parçasını değiştirebileceğiz. 
  • Night City’de gece gündüz için tam bir döngü yer alıyor. Yapay zeka sürekli hareket ediyor ve günlük rutinler devam ediyor.
  • Bazı görevler belli bir zamanda yapılacak. Oyuncular bundan dolayı zaman geçirmek için bekleyebilecekler.
  • Oyunda birçok çete yer alacak. Birkaç küçük çetenin yanı sıra Pacifica bölgesinden Maelstrom, steroid enjekte eden Hayvanlar ve Haitain-creole Voodoo Boys gibi daha büyük çeteler de yer alacak.
  • Tasarımcı Pawel Sasko; “Gerçekten oyuncuları ağlatmak istiyorum. Bu oyunun derin bir izlenim bırakacağı anlamına geliyor. Umarım ağlarsın” diyor. Özetle bizi duygusal bir hikaye bekliyor.
  • Kozmetik kişiselleştirmeler yer alacak. Tüm geliştirmeler sadece savaş yeteneklerimizi etkilemeyecek. Örneğin Hirosh gözleri sayesinde oyundaki diğer diller gerçek zamanlı olarak çevirilebilecek.
  • Cyberpunk 2077, Mike Pondsmith’in Cyberpunk 2077 RPG’sinin doğrudan bir devamı niteliğinde ve Pondsmith, dünyayı hayata geçirmek için CDPR ile çok yakından çalışmaktaymış.
  • Öncelikle şehrin sokaklarında bir paralı asker olarak tamamen kişiselleştirebileceğiniz hayat yollarını seçerek, yetenekler ve silahlar toplayarak, karakterimizin bedenini özelleştirerek Night City’deki hayatı yaşabileceksiniz deniyor.
  • Oyunda teknik tüfekler, hedef izleme mermileriyle köşelerden vurabilecek akıllı silahlar ve şarj edilebilen güçlü silahlar olmak üzere 3 farklı silah türü yer alacak. Tüm bu silahlar özelleştirilebilecekler.
  • Karakter yaratıcısında seçtiğiniz hikaye diğer NPC’leri ve dünyayı etkileyecek. Seçtiğimiz kararların büyük veya küçük birer etkisi olacak. Verdiğiniz her karara bağlı olarak sonunda farklı sonuçlar ile karşılaşacağız.
  • Oyunda farklı kültürlere ev sahipliği yapan bölgeler yer alacak. Örneğin Westbrook, ileri teknoloji Japon tarzına sahip olacak. Pacifica, acımasız bir Hatian çetesi olan Voodoo Boys tarafından yönetiliyor. Şehir Merkezi, tonlarca reklam, devasa gökdelenler, uçan arabalar gibi yüksek teknolojileri de içeren bir Times Meydanı gibi olacakmış.
  • Son olarak Night City’de amacınızı yerine getirmek için çabalarken araba yarışı, boks maçı ve atış poligonu gibi çeşitli etkinliklerin de yer alacağı mini oyunlara konuk olacağız.
HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -