22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaDonanımDell, Thunderbolt 4 özellikli 6K monitörünü duyurdu

Dell, Thunderbolt 4 özellikli 6K monitörünü duyurdu

Dell, CES 2023 kapsamında 32-inç büyüklüğünde ve 6K çözünürlük sunan yeni U3224KB model numaralı monitörünü tanıttı. IPS siyah panel teknolojisi, 178 derecelik görüş açısı, 6144 x 3456 piksel çözünürlük, 2000:1 kontrast oranı ve VESA DisplayHDR 600 sertifikası özellikleri arasında yer alıyor.

UltraSharp U3224KB modeli kendini profosyönel bir monitör olarak tanımlıyor ve DCI-P3 renk alanının yüzde 99’unu, sRGB ve Rec‘in ise yüzde 100’ünü karşılayan bir renk gamı sunuyor. Bağlantı tarafında ise bir monitörde bugüne kadar gördüğümüz en yüksek güç olan 140 W güç dağıtımını içeriyor. Tek giriş ve tek çıkış ile Thunderbolt 4 desteği sunuyor. Ayrıca 15 W güç sağlayabilen öne bakan bir çift ek açılır USB-C bağlantı noktası mevcut ve her biri 10 Gb/sn‘ye kadar veri hızları sunabiliyor. Ekran girişleri için de bir adet HDMI 2.1, bir adet mini DP 2.1 ile ek DisplayPort standart desteğine sahip bir USB-C ve Thunderbolt 4 bağlantı noktası bulunuyor. Ethernet bağlantısı için bir RJ45 jakına da sahip.

Monitörün üstünde ayarlanabilir görüş alanına sahip HDR CMOS sensörüne sahip bir 4K 30p web kamerası bulunuyor. Kameranın her iki yanında bir çift 14 W hoparlör ve çift yankı önleyici mikrofon bulunuyor. Stand züerinde eğme, döndürme, döndürme ve yükseklik ayarı yapılabiliyor. Diğer özellikleri arasında ise yan yana resim ve resim içinde resim desteğinin yanı sıra KVM desteği de bulunuyor. Dell monitör için herhangi bir fiyatlandırma bilgisi ise henüz açıklamadı.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -