22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonsolDualSense Edge için yeni bir tanıtım geldi

DualSense Edge için yeni bir tanıtım geldi

Sony’nin ilk olarak Gamescom 2022‘de duyurusunu yaptığı yeni PS5 kontrolcüsü DualSense Edge‘in özelleştirme arayüzü yeni bir video ile tanıtıldı. Bu tanıtımda kontrol cihazının önemli tasarımcılarından birkaçı çeşitli özelleştirme özelliklerini anlatıyor.

Fragmanda ayrıca oyuncuların girdileri özelleştirirken göreceği ekran arayüzünü de ilk kez görüyoruz. Bir Pro oyun kolundan beklediğimiz gibi denetleyiciyi ihtiyaçlarımıza göre ayarlayabileceğiz. Bu sayede girişleri yeniden yapılandırılabilecek, devre dışı bırakılabilecek ve analog çubuk ölü bölgelerini ayarlamak gibi detaylı dokunuşları yapabileceğiz. Ayrıca birden fazla kontrol profilini kaydedebileceğiz ve bunlar arasında geçiş yapmak mümkün olacak. DualSense Edge özel bir taşıma çantası ve şarj için örgülü bir USB-C kablosu ile birlikte gelecek. 26 Ocak 2023 itibariyle £209.99/$199.99 fiyat etiketiyle satışa sunulması bekleniyor.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -