23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonsolFanatec, Gran Turismo 7'ye özel $700'lık direksiyon setini tanıttı

Fanatec, Gran Turismo 7’ye özel $700’lık direksiyon setini tanıttı

Fanatec, Gran Turismo 7 için resmi direksiyon setini tanıttı. Yeni set Fanatec’in doğrudan motor milinden iletilen kuvvet geri beslemesi sayesinde daha fazla hassasiyet vaat eden Direct Drive teknolojisine sahip. Buna ek olarak direksiyonda herhangi bir dişli veya kayış yer almıyor. Bunun günümüz direksiyon setleri içinde altın bir standart olduğunu söyleyebiliriz. Sunduğu 5 Nm tork da bunu kanıtlar nitelikte.

Setin dış görünüşüne baktığımızda direksiyonun üzerinde hızı belirten bir LED şeridin yanı sıra ek bilgi için beyaz bir OLED ekranın olduğunu görüyoruz. Yine Gran Turismo oyunlarına yönelik bir kontrol kurulumu ve PlayStation düğmeleri mevcut. Bununla birlikte direksiyon seti Gran Turismo 7 ve Gran Turismo Sport‘a özel tasarlanmış olsa da PS5 ve PS4‘ün yanı sıra PC‘de de çalışacak. Twitter’da yer alan bilgiye göre Xbox konsollarına da bağlanacak.

Fanatec yeni seti direksiyon simidi ve pedalları içeren komple paket ile 699,95$/699,95€ etiketiyle ön siparişe açmış durumda. Diğer aksesuar seçenekleriyle fiyatlar 969,85$/969,85€‘a kadar yükseliyor.

 

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -