23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerFinal Fantasy VII için yeni bir hikaye videosu yayımlandı

Final Fantasy VII için yeni bir hikaye videosu yayımlandı

Square Enix, Final Fantasy VII Remake‘in tema şarkısıyla süslenen yeni bir hikaye videosunu oyunun hayranları ile paylaştı. Bu videoda oyunun orijinal PS1 versiyonundan Red XIII, Jenova, Scarlet ve Leviathan Summon gibi daha fazla ikonik karakteri görme fırsatı buluyoruz. Cloud’un saçları da pek bir şekil duruyor!

 {youtube}https://youtu.be/MDets1_G9gQ{/youtube}

Final Fantasy VII Remake unutulmaz karakterleri, hayretlere düşüren hikâyesi ve efsanevi savaşlarıyla akıllara kazınan orijinal oyunun bir tekrar yapımı. Projesinin bu ilk, bağımsız oyununun hikâyesi, ekibin Midgar’dan kaçışını konu alıyor ve orijinal FINAL FANTASY VII’de Midgar’da yaşanan olayları daha derinlemesine işliyor. 

Dünya, gezegenin yaşam gücünü mako enerjisi halinde kontrolü altında tutan bir şirket olan Shinra Electric Power Company’nin hâkimiyetinde. Midgar kentinde, Shinra’nın elit SOLDIER biriminin eski üyesi ve artık bir paralı asker olan Cloud Strife, kendisini bekleyen inanılmaz sonuçtan bihaber, Avalanche isimli direniş grubuna destek oluyor. Ufak bir ertelemeye uğrayan Final Fantasy VII Remake, 10 Nisan 2020‘de bir süre PS4 özel oyunu olarak raflardaki yerini alacak.

 {youtube}https://youtu.be/2ZKR9slSECg{/youtube}

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -