24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerSharkoon'dan ultra hafif oyuncu faresi: Light² 200

Sharkoon’dan ultra hafif oyuncu faresi: Light² 200

Sharkoon Technologies, PC oyuncuları için özelleştirilebilir ultra-hafifi oyuncu faresi Light² 200‘ü duyurdu. Sadece 62 gram ağırlığa sahip fare 16,000 DPI hassasiyete sahip. Son derece esnek bir kablo ve saf PTFE’den yapılmış beş fare ayağıyla gelen bu model, hızlı ve hassas çalışma gerektiren uygulamalar için özel olarak üretilmiş.

Bu modelde farenin yanları, alt kısmı ve üst kapağı üzerinde uzanan petekli bir yapı kullanılmış. Bu sayede farenin ağırlığı 62 grama düşürülerek mevcut en hafif oyun farelerinden biri haline getirilmiş. Saf PTFE‘den yapılmış beş fare ayağı ve esnek, tekstil örgülü kablosunun da bunda etkisi büyük. Modüler bir tasarıma sahip farenin manyetik olarak tutturulmuş petekli üst kapağı istenirse fareyi sadece 3 gram daha ağır hale getiren kapalı bir yapıya sahip alternatif bir kapak ile değiştirilebiliyor. Fare ayrıca farklı boyut ve renklere sahip üç adet değiştirilebilir DPI düğmesi ile birlikte geliyor. Hem kaydırma tekerleği hem de farenin arkası, çeşitli renk ve efekt seçenekleri ile değiştirilebilen RGB aydınlatması ile donatılmış durumda.

Light² 200’de 16.000 DPI‘a kadar hassasiyete sahip optik PixArt 3389 sensörü yer alıyor. DPI, farklı gereksinimlere ve durumlara uyacak şekilde yedi adımda uyarlanabiliyor. Yine farede altı programlanabilir düğme yer alıyor. Sol ve sağ fare düğmeleri, 20 milyon tıklamaya kadar kullanım ömrü için Omron anahtarlarıyla donatılmış. Light² 200 ultra hafif oyun faresi, 49.99 Euro‘luk önerilen perakende satış fiyatıyla satışa sunulmuş durumda.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -