23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaOyunForza Motorsport tam gaz geliyor!

Forza Motorsport tam gaz geliyor!

Microsoft bir sonraki Forza Motorsport oyunu hakkında teknik detaylar ve oyundan görüntülerin yer aldığı yeni bir videoyu oyuncular ile paylaştı.

Forza Motorsport piyasaya sürüldüğünde 500‘den fazla otomobil ile 800‘den fazla benzersiz yükseltme ve özel modifikasyon içerecek. Turn10 Studios oyunda yer alacak 20 ortam için son derece ayrıntılı bitki örtüsü ve aşırı büyüme dahil olmak üzere 10 kat daha gerçekçi ayrıntılara yer verdiğini söylüyor. Buna ek olarak daha önceki oyunlara kıyasla Forza Motorsport, on binlerce tam animasyonlu 3D izleyici içerecek. Ayrıca oyunun pist sıcaklıkları, ıslak sürüş yüzeyleri ve her pist için kauçuklama dahil olmak üzere hava durumu ile dinamik bir zaman akışına sahip olacağını da belirtmekte fayda var. Forza Motorsport, 2023 içerisinde piyasada olacak.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -