24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaEkran KartıFSR 2.0, God of War ve Farming Simulator 22'de

FSR 2.0, God of War ve Farming Simulator 22’de

AMD FidelityFX Süper Çözünürlük (FSR) 2.0‘ın piyasaya sürülmesinin ardından AMD, God of War ve Farming Simulator 22‘nin firmanın büyümeye devam eden FSR 2.0 oyun kataloğunda DEATHLOOP‘a katıldığını duyurdu.

Oyuncular, FSR 2.0‘ın gücüyle 1080p, 1440p ve 4K’da yerel çözünürlükten çok daha iyi görüntü kalitesinin keyfini çıkarırken, aşağıdakiler de dahil olmak üzere yeni performans özelliklerinin kilidini açabilecekler;

  • God of War’da Radeon RX 6950 XT ile “Performans” modunda FSR 2.0 ile 4K Ultra grafik ayarlarında 1.5x’e kadar FPS oranı yakalayın ve Midgard’ın her detayını olağanüstü performans ve netlikle deneyin.
  • Farming Simulator 22’de Radeon RX 6750 XT ile “Çok Yüksek” grafik ayarlarında kare hızlarını yerel 4K çözünürlük üzerinden 1,4 kata kadar artıran FSR 2.0 ile her zamankinden daha iyi 4K performansı veriyor. Ayrıca her iki oyunda da 4K çözünürlükte 60 FPS’den daha fazlasını sağlıyor.

God of War ve Farming Simulator 22’nin ardından Abyss World, Hitman 3, Rescue Party: Live!, Super People ve The Callisto Protocol yakında gelecek olan diğer 11 oyuna katılırken, FSR 2.0 desteğine sahip oyunların listesi de büyümeye devam ediyor. Böylelikle mevcut ve gelecek FSR 2.0 oyunlarının toplam sayısı 19’a ulaşıyor.

Ayrıca FSR 1.0, Arma Reforger, Assassin’s Creed Valhalla, Dolmen, Hitman 3, Raji: An Ancient Epic Enhanced Edition, Sniper Elite 5 ve V Rising desteğiyle heyecan verici oyunlardan oluşan kütüphanesini büyütmeye devam ediyor.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -