15.8 C
İstanbul
18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerGalax, Gamer RGB DDR5 modüllerini tanıttı

Galax, Gamer RGB DDR5 modüllerini tanıttı

DRAM modülü üreticilerinin DIMM tasarımları RGB’nin ötesinde farklı yapılar ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Görünen o ki Galax da bu firmalardan bir tanesi olmaya karar vermiş. Kullanıcıların dikkatini çekmesi için Galax, Gamer RGB DDR5 modüllerinde LEGO teması kullanmaya karar vermiş.

Yeni modüller, ilk olarak 32 GB‘lık kit olarak piyasaya sürülecek. Sonrasında ise 16 ve 64 GB modülleri satışa sunulacak. Ek olarak bu kitler sadece 4800 MHz modüller olarak raflardaki yerini alacak. RAM’lerin en ilginç kısmı ise modülün üstündeki RGB LED şeridinin LEGO tuğlalarıyla uyumlu olması ve modüler bir yapıya sahip olması. Ayrıca bu modülleri sergileyenin Galaxy China olduğunu ve muhtemelen lisans sıkıntısı yaşayacağını düşünürsek Çin dışındaki pazarlarda görülmeleri pek mümkün değil gibi gözüküyor. Fiyat konusunda ise herhangi bir bilgi henüz yer almıyor.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -