24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerGarmin güneş enerjisi ile çalışan Fenix 6 Serisi GPS akıllı saatini duyurdu

Garmin güneş enerjisi ile çalışan Fenix 6 Serisi GPS akıllı saatini duyurdu

Garmin güneş enerjili amiral gemisi modelinin öncülüğünü yaptığı yeni nesil Fenix 6 serisi GPS akıllı saatlerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Ancak 1.149.99$’lık fiyatı kullanıcıları biraz düşündürecektir.

Fenix 6X Pro Solar Edition şirketin solar şarj özelliğine sahip ilk GPS saati olma özelliğini taşıyor. Smartwatch modunda 24 güne ve GPS modunda ise 16 saate kadar pil ömrünü artırmak için Power Glass adı verilen şeffaf bir güneş şarj lensi kullanıyor. Fenix 5X modellerinden % 36 daha büyük olan model  1.4 inçlik güneş ışığında okunabilen ekrana ve 51 mm’lik titanyum üretimi bir kasaya sahip. 

Ek olarak Dynamic PacePro özelliği Garmin’in fitness odaklı olmayan akıllı saatlerinden ayrılan yazılım özelliği oluyor. Bu özellik koşucuların dereceye göre ayarlanmış kılavuzlara ayak uydurabilmelerine yardımcı olurken, kalp atış hızı ve Pulse Ox sensörleri de aktivitelerin takibinde etkili oluyor. Yine Vücut Aküsü Enerjisi Monitörü ise ne zaman aktif olmaya hazır olabileceğinizi veya en iyi dinlenmenin ne zaman olacağını ölçmek için kalp atış hızı değişkenliği, stres, uyku ve diğer ölçümleri yapıyor.

Özellikler elbette bunlarla sınırlı değil. ClimbPro tırmanma planlayıcısı, mevcut ve yaklaşan tırmanmalara yardımcı olmak için gradyan, mesafe ve yükseklik kazancı dahil gerçek zamanlı bilgi sağlıyor. Yükseklik verileri için bir altimetre, hava durumunu izlemek için barometre ve üç eksenli elektronik pusula dahil olmak üzere ABC sensörleri dış mekan tipleri için son derece yararlılık sağlıyor. Garmin, dünya genelinde 2.000’den fazla tatil yeri için koşu isimleri ve zorluk dereceleri gösteren kayak haritalarına ek olarak 41.000’den fazla golf sahası için CourseView haritalarına da yer veriyor.

Garmin’in yeni GPS akıllı saat modelleri 599,99 dolardan başlasa da Solar Pro Edition için 1.149,99$ gibi uçuk bir meblayı gözden çıkarmanız gerekiyor.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -