24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaEkran KartıGeForce 528.24 Game Ready sürücüsü hazır

GeForce 528.24 Game Ready sürücüsü hazır

NVIDIA, GeForce Game Ready sürücülerinin en son sürümünü yayınladı. Sürüm 528.24 WHQL, Hitman 3, Marvel’s Midnight Suns ve Deliver us Mars’ta DLSS 3 desteği için optimizasyon sunuyor. Yine yeni çıkan oyunlardan Dead Space Remake ve Forspoken için ilk gün optimizasyonu ekleniyor.

Bu sürümle düzeltilen sorunlar arasında ise; Adobe Photoshop Pro, Photoshop ve Lightroom’daki kararlılık geliştirmeleri, GeForce Experience kullanılırken GeForce 528.02 sürümünde yaşanan Photoshop 24.1 kararsızlığı, Adobe Premiere Pro’daki önizlemelerde tamamen siyah görünen ProRes RAW dosyaları, Autodesk Alias’ta opak görünen saydam pencereler ve OctaneBench 2020’de aralıklı olarak görülen render almada başarısız olma problemleri yer alıyor.

DOWNLOAD: NVIDIA GeForce 528.24 WHQL

Game Ready

This new Game Ready Driver provides the best day-0 gaming experience for the latest new games supporting NVIDIA DLSS 3 technology including Marvel’s Midnight Suns, Hitman 3, and Deliver Us Mars. Additionally, this Game Ready Driver supports the launch

Fixed Issues

  • Adobe Premiere Pro, Photoshop, and Lightroom instability with 528.02
  • Adobe Photoshop 24.1 application instability with 528.02 when using GeForce Experience
  • [Adobe Premiere Pro] ProRes RAW files appear completely black when previewing
  • Autodesk Alias: Expected transparent window appears opaque
  • OctaneBench 2020 fails intermittently due to render engine failure
Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -