22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerGoogle'dan Türkiye ile iş birliğini sonlandırma uyarısı geldi!

Google’dan Türkiye ile iş birliğini sonlandırma uyarısı geldi!

Google’un Türkiye’de yeni çıkacak Android telefonlar için Türk ortaklarıyla işbirliğini sonlandıracağı bilgisi paylaşıldı. Konuyla ilgili olarak Google’ın Reuters’a gönderdiği açıklamada “Türkiye’de piyasaya sürülecek yeni Android telefonlar üzerinde işbirliğine son vereceğimiz konusunda Türk ortaklarımızı bilgilendirdik.” sözlerine yer verildi.

Yapılan bilgilendirmede ayrıca “Kullanıcılar, mevcut Android cihazlarını satın almaya ve uygulamaları kullanmaya devam edebilecek. Google’ın diğer hizmetleri de etkilenmeyecek.” ifadeleri yer aldı.

Rekabet Kurumu Google LLC, Google Reklamcılık ve Pazarlama Ltd. Şti. ve Google International LLC’den oluşan ekonomik bütünlüğün mobil işletim sistemi ile mobil uygulama ve hizmetlerinin sunumuna ilişkin davranışlarının ve cihaz üreticileriyle imzaladıkları sözleşmelerin rekabeti ihlal edip etmediğinin tespitine yönelik soruşturmada, Google LLC, Google International LLC ve Google Reklamcılık ve Pazarlama Ltd. Şti. unvanlı şirketlere 93 milyon 83 bin 422 lira idari para cezası verilmesini kararlaşmıştı.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -