22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaMobilHyperX, Mobil ve PC oyuncuları için kablosuz kontrolörü Clutch'ı duyurdu

HyperX, Mobil ve PC oyuncuları için kablosuz kontrolörü Clutch’ı duyurdu

HyperX oyun çevre birimleri ekipmanlarını HyperX Clutch kablosuz oyun denetleyicisi ile genişletiyor. HyperX Clutch kablosuz denetleyici, mobil oyun için gelişmiş kontroller sağlamak üzere tam boyutlu denetleyici düzenine, rahat ergonomik bir tasarıma ve dokulu denetleyici tutamaçlarına sahip. HyperX Clutch hem Android cihazlarda hem de PC‘de çalışabiliyor. Kontrolörün dokulu kumanda kulpları, ergonomik yapısı ve telefon tutacağı ile rahat bir oyun deneyimi hedefleniyor.

HyperX Clutch kablosuz oyun denetleyicisi Bluetooth 4.2 veya 2,4 GHz kablosuz protokol ile bağlantı sağlayabiliyor. PC’de istenirse USB-C ile kablolu bağlantı yapmak mümkün. Standart bir denetleyici düzeni kullanan kolda rekabet avantajı için fazladan Turbo ve Clear düğmeleri yer alıyor. Clutch kablosuz kumanda telefonlar için dönüştürülebilir bir telefon klipsi de içeriyor. Telefon klipsi 41 mm’den 86 mm‘ye kadar olan telefonlar ile uyumlu çalışabiliyor. Kol aynı zamanda 19 saat kullanım sunabilen 600mAh şarj edilebilir pil ile donatılmış. HyperX Clutch kablosuz oyun denetleyicisinin fiyatı ise 49,99$ olarak belirlenmiş.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -