23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerIntel'in fansız NUC'u sadece 6W tüketiyor

Intel’in fansız NUC’u sadece 6W tüketiyor

Intel’in NUC 8 Rugged adını verdiği NUC8CHK “Chaco Canyon” mini PC modeli düşük güç tüketimi ve fansız tasarımı ile dikkat çekiyor. Küçük bir alan kaplayan bilgisayar isteyen kullanıcılar için de başarılı bir tercih olacağa benziyor.

 {youtube}https://youtu.be/paBtBHy1RCA{/youtube}

Chaco Canyon mimarisi Skull Canyon ve Hades Canyon’un aksine oyuncuları hedeflemiyor. Celeron N3350 dual-core (Apollo Lake) işlemcisinin hızı 1.10 GHz ve bu hız en fazla 2.4 GHz‘e çıkabiliyor. Sadece 6W’lık TDP değeri ise güç tüketimine önem verenler için tercih sebebi olacaktır. Dahili Intel HD 500 ekran kartı ise giriş seviyesinde grafiksel işlemleri yapmak için yeterli olacaktır.

NUC 8 Rugged’da 4GB RAM, 64GB eMMC depolamaya yer veriliyor. M.2 PCIe x4 NVMe veya SATA SSD ile de bu depolama alanı dilenirse genişletilebiliyor. Gigabit Ethernet, 802.11ac (Wi-Fi 5), Bluetooth 4.2, USB 3.0/2.0, HDMI 1.4/2.0 ile kulaklık jackı da portları arasında yer alıyor. TigerDirect’de bu NUC’un $247.99 etiketiyle listelendiğini de hatırlatalım.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -