16.1 C
İstanbul
16 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaHaberlerKilitli bir iPhone X'i açmak, Face ID'yi atlatmak artık çok kolay!

Kilitli bir iPhone X’i açmak, Face ID’yi atlatmak artık çok kolay!

Kilitli bir iPhone X’e girmek hiç bu kadar basit olmamıştı. Apple’ın yeni teknolojisi Face ID yi kandırarak kilitli bir iPhone X’e girmek çok kolay.Vietnam’lı bir ekip Apple’ın biometrik kilidini açan bir maske yaptığını açıkladı.

Bu maskenin ikinci versiyonu olduğunu ikinci versiyonda kağıt bant yerine taş tozundan bir pudra ve gözlerin 2D görüntülerinin kullanıldığını anlaran Vietnam’lı ekip Face ID’yi kolayca atlatmayı başarıyor. Hem de bu maskeyi yapmak için sizin detaylı görüntülerinize ihtiyaçları olmadığını belirtiyorlar. Bir mağazanın güvenlik kameralarından elde edilen görüntüler ile bile böyle bir maske yapılabilir.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=rhiSBc061JU{/youtube}

Peki iPhone X sahipleri endişelenmeli mi? Face ID kullanıyorsanız ve telefonunuzdaki bilgilerin çok çok değerli ve birçok kişinin ilgisini çekeceğini düşünüyorsanız belki… Ancak size bir önerimiz var, Face ID kullanmayın! Eski mode bir şifre yine telefonunuzu güvenli hale getirecektir 🙂

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -