22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerLenovo'dan Dünyanın en güçlü mobil iş istasyonu

Lenovo’dan Dünyanın en güçlü mobil iş istasyonu

Lenovo, ThinkPad P73, ThinkPad P53, ThinkPad P1 Gen 2, ThinkPad P53 ve P43’ler dahil olmak üzere beş yeni ThinkPad’i piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yeni ThinkPad P Serisi ürünler ‘Dünya’nın en güçlü iş istasyonu’ sloganıyla oldukça iddalı.

Modellerin en üstü olan ThinkPad P53, 15-inç boyutlarında ve bünyesinde ışın-izleme desteği de sunan NVIDIA Quadro RTX 5000 GPU ile geliyor. 17-inç seçeneği de bulununan bu ürünlerde 9. nesil Core i9 işlemci, 128 GB bellek ve 6 TB depolama yer alıyor. OLED dokunmatik bir ekrana  yer verilen P53 Dolby Vision HDR desteğiyle üst düzey bir görsel deneyim vaat ediyor. Temmuz ayında satışta olacak modelin fiyatı ise $1799 olarak belirlenmiş.

17,2 mm inceliğinde, Lenovo’nun en ince ve en hafif 15 inçlik iş istasyonu ThinkPad P1 Gen 2 ise bugün raflardaki yerini aldı. ThinkPad P1, en son NVIDIA Quadro Turing T1000 ve T2000 GPU’ları dahil olmak üzere tüm yeni seçenekleri kullanıcılara sunuyor. ThinkPad P1, aynı zamanda sekiz çekirdekli Intel 9. nesil Xeon ve Core CPU’lar ve Dolby Vision HDR özellikli OLED Touch ekran gibi yeni özelliklere de sahip. Ürünün fiyatı ise $1949 olarak belirlenmiş.

4K UHD panelde sunulan karbon fiber kaplamasıyla ThinkPad P1 ise profesyoneller için en zorlu CAD uygulamalarını çalıştırmak için tasarlanmış. ThinkPad P1 Gen 2, Haziran sonunda, 1949 dolardan başlayarak satışa sunulacak.

17.3 inçlik Dolby Vision 4K UHD ekranıyla ThinkPad P73 de maksimum çalışma alanı ve yüzde 35 daha küçük güç adaptörüyle mobilite sunuyor. ThinkPad P53 gibi, bu 17 inçlik kasa da en son Intel Xeon ve Core işlemciler ve en güçlü NVIDIA Quadro RTX ekran kartlarına sahip. ThinkPad P73, Ağustos ayında, 1849 dolardan başlayarak satışa sunulacak.

ThinkPad P53 ve ThinkPad P43 ise performans, mobilite ve uygun bir fiyat noktasını hedefliyor. ThinkPad P53 en son NVIDIA Quadro grafikleri ve Intel Core işlemcilerini bir araya getiriyor. AutoCAD, Revit, SOLIDWORKS ve daha fazlasını çalıştırırken, kullanıcıları ile birlikte hareket etmek ve bunlara ayak uydurmak için tasarlanan bu model ince ve hafif bir kasada geliyor.

Portföydeki tek 14 inçlik kasa olan ThinkPad P43 ise hem mobil giriş profesyonellerinin, hem eğitimcilerin hem de öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış güçlü ve hafif bir Ultrabook mobil iş istasyonu. ThinkPad P53’ler ve ThinkPad P43’ler, sırasıyla Haziran ve Temmuz aylarında, 1499 dolardan başlayarak satışa sunulacak.

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -