23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaDonanımLG yeni OLED oyuncu monitörünü tanıttı

LG yeni OLED oyuncu monitörünü tanıttı

LG oyunculara yönelik ürünlerine bir yenisini daha ekliyor. Yeni OLED oyuncu monitörü yüksek yenileme hızıyla rakiplerine nazaran uygun fiyatlı bir OLED monitör düşüncesiyle piyasada olacak. LG UltraGear 27GR95QE-B modeli 2560 x 1440p çözünürlük, 240Hz yenileme hızı ve 0,3 ms tepki süresine sahip.

GR95 modeli 27″ OLED paneli ile DCI-P3 renk gamının %98,5‘ini kapsıyor ve 1,5 milyona:1 kontrast oranı var. AMD FreeSync ve Nvidia G-Sync desteği olan monitörün dış kısımda RGB aydınlatmaya da yer verilmiş. 11 cm yükseklik ayarlı pivot ayaklığı ile monitörü yana, yukarı ve aşağı 20 derece döndürebilmek mümkün. İki adet HDMI ve bir adet DisplayPort girişine sahip monitörde USB 3.0 ve SPDIF jakı da unutulmamış. 2023’ün ilk çeyreğinde piyasada olacak LG UltraGear 27GR95QE-B modelinin fiyatı ise 999 $ olarak belirlenmiş.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -