22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaOyunMicrosoft, Halo Infinite için PC sistem gereksinimlerini güncelledi

Microsoft, Halo Infinite için PC sistem gereksinimlerini güncelledi

Microsoft ve 343 IndustriesHalo Infinite için resmi PC sistem gereksinimlerini genişletti. Daha önce en düşük ve önerilen gereksinimleri paylaşan firma bu defa düşükten, ultra ayarlara kadar sistem ihtiyaçlarını listeledi. Buna göre en düşük ayarlar için AMD Ryzen 5 1600 veya Intel Core i5-4440 ayarında bir işlemci, 8GB RAM ve AMD RX570 veya NVIDIA GeForce GTX1050Ti ayarında bir ekran kartı yeterli olacak. Ultra ayarla r için ise AMD Ryzen 9 5900X veya Intel Core i9-11900K, 16GB RAM ve AMD 6800XT veya NVIDIA GeForce RTX 3080 gerekli olacak. Oyunun depolama gereksinimi ise 50 GB olarak belirlenmiş.

Halo Infinite için multiplayer beta açılmış durumda. 8 Aralık‘ta raflarda olacak oyunun tüm sistem gereksinimlerine de aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -