24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaYazılımMicrosoft: Windows 11'de Android uygulamaları için bir SSD ve 8GB RAM'e ihtiyacınız...

Microsoft: Windows 11’de Android uygulamaları için bir SSD ve 8GB RAM’e ihtiyacınız var

Android uygulamalarını Windows 11‘de çalıştırabileceğinizi biliyor muydunuz? Microsoft artık Android uygulamalarını Windows 11’de çalıştırmanıza izin veriyor. 1000’den fazla Android uygulamasını Amazon Appstore üzerinden yükleyebilirsiniz. Uygulamaları bilgisayarınızda çalıştırmak için donanım gereksinimleri de açıklandı.

Microsoft, Android uygulamalarını Windows 11’de çalıştırabilmek için Intel Core i3 veya AMD Ryzen 3000 serisi bir işlemci ile en az bir SSD ve 8 GB RAM tavsiye ediyor. Eğer bir dizüstü bilgisayar kullanıcısıysanız da en az Qualcomm Snapdragon 8c veya üstü bir işlemci olması öneriliyor. Önerilen bellek gereksinimi ise 16 GB RAM olarak bildirilmiş. Eğer bu donanım gereksinimlerini sisteminiz karşılıyorsa Android uygulamalarını çalıştırmadan önce Microsoft Store’dan Amazon Appstore‘u Windows 11’e yüklemeniz gerekiyor.

Android Apps on Windows 11 PC Hardware Requirements:

  • RAM: 8 GB (minimum) | 16 GB (recommended)
  • Storage type: Solid State Drive (SSD)
  • Processor: Intel Core i3 8th Gen (minimum) or above, AMD Ryzen 3000 (minimum) or above, Qualcomm Snapdragon 8c (minimum) or above
  • Processor architecture: x64 or ARM64
  • Virtual Machine Platform needs to be enabled
Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -