24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaDonanımMinisforum'un Tiger Lake işlemcili NUC'ları tanıtıldı

Minisforum’un Tiger Lake işlemcili NUC’ları tanıtıldı

Minisforum, NUCXI5 ve NUCXI7 ismiyle iki yeni Intel çipli mini PC’yi piyasaya süreceğini duyurdu. Her iki model de aynı kasa tasarımını paylaşacak ve harici bir grafik kartıyla donatılacak. Minisforum NUCXI5 modelinde Intel Core i5-11400H CPU ve NVIDIA GeForce RTX 3060 GPU yer alacak.

En üst düzeyde oyun performansı sunmak için ise Minisforum NUCXI7 modelinde Intel Core i7-11800H CPU ve NVIDIA GeForce RTX 3070 GPU kullanılacak. Her iki NUC’un boyutu da 80 mm x 260 mm x 394 mm ölçülerinde. 64 GB‘a kadar DDR4 çift kanallı belleği destekleyen modellerde depolama genişletme için iki adet M.2 2280 PCIe yuvası geliyor. Yine 1 adet HDMI ve 1 adet Thunderbolt 4 bağlantı noktası sayesinde aynı anda 2 monitör kullanmak mümkün. Windows 11 yüklü gelecek NUC modellerinin fiyatı konusunda henüz bir bilgi yer almıyor.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -