22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerMotorola Razr için ön sipariş detayları belli oldu

Motorola Razr için ön sipariş detayları belli oldu

Motorola ikonik telefonu yeni Motorola Razr için ön sipariş tarihini meraklıları ile paylaştı. Katlanabilir yeni Razr, 26 Ocak itibariyle Amerika’da, ilk olarak Verizon kullanıcıları için ön siparişe açılacak. Telefonu almak isteyen kullanıcıların $1,500 ödemesi gerekiyor. Katlanabilir telefonlardan Mate X ve Galaxy Fold ile karşılaştırdığımızda fiyatının daha uygun olduğunu söylemek mümkün.

 {youtube}https://youtu.be/MayUg1H_4Q8{/youtube}

Şirketin 15 yıl önce piyasaya sürdüğü katlanan Razr modelinden ilham alınarak geliştirilen yeni Razr, açıldığında 21:9 formunda ve 2142 × 876 çözünürlüğe sahip ultra-geniş 6.2 inçlik bir ekrana sahip oluyor.  Yine telefon katlandığında gelen bildirimler de akıllının dış yüzünde yer alan daha küçük bir ekrandan kullanıcılara gösterilebiliyor. Android 9 Pie yüklü gelecek telefonda Snapdragon 710 işlemci, 6GB RAM ve 128GB depolamaya yer verilecek. 16MP (Sony IMX517), f/1.7 arka ve 5MP, f/2.2 aralığında ön kamera da teknik özellikleri arasında yer alıyor.

Motorola’nın ilk aşamada sadece 200 bin telefonu piyasaya süreceği belirtiliyor. Şu an sadece Amerika’da satılacak olan yeni Razr’ın ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağı ise henüz belli değil.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -