22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerNintendo Switch Pro'da 4K desteği ve Volta GPU'su yer alabilir!

Nintendo Switch Pro’da 4K desteği ve Volta GPU’su yer alabilir!

Geçtiğimiz haftalarda Nintendo‘nun daha güçlü bir Switch modeli üzerinde çalıştığı ve Nintendo Switch Pro ismiyle bu yıl içerisinde satışa sunulabileceğinin söylentisini sizlerle paylaşmıştık. Son haberlerde ise konsolda yer alacak GPU ve 4K desteği konusunda yeni bilgiler var.

Gelen yeni söylentilere göre bu modelde TegraX1+ yerine daha güçlü Nvidia Volta mimarili yeni bir GPU yer alacak. Her ne kadar 4K desteğinin yer alacağı ve daha güçlü olacağı söylense de kaynaklar çok büyük bir performans atılımı beklenmemesi gerektiğini söylüyorlar. Konsolda asıl hedefin 1080p/60fps olduğu konuşuluyor. Mevcut konsolun taşınabilir ortamda 720p/30fps performansında oyun oynattığı düşünülürse oldukça yüksek bir başarım olacağını söyleyebiliriz. Elbette bu haberler hala söylenti seviyesinde yer alıyor. Nintendo henüz resmi bir duyuru yapmış değil. Bekleyip göreceğiz.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -