22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerMSI'ın yeni AM4 X470 Gaming serisi anakartları.

MSI’ın yeni AM4 X470 Gaming serisi anakartları.

MSI Ryzen2 destekli AMD X470 GAMING anakartlarını duyurdu. Yeni AM4 platformu tabanlı bu anakartlar, oyun tutkunları için şu ana kadar görülmüş en ikonik ürünleri oluşturuyor. X470 GAMING M7 AC başta olmak üzere, şık X470 GAMING PRO CARBON AC ve iki anaakım oyun modeli  X470 GAMING PLUS ve X470 GAMING PRO ile her oyuncu tipi için uygun bir anakart mutlaka mevcut.

 EN İYİ GÜÇ FAZLARI  İLE ESKİSİNDEN DAHA SERİN

Yeni işlemcileri desteklemek ve yüksek performansla gelen yüksek ısıların hakkından gelmek için MSI X470 anakartlar geliştirilmiş soğutma sunan çok daha üstün bir güç fazı teknolojisi ile üretildi. 15’e varan güç fazı ve dijital güç tasarımı ile MSI GAMING anakartlar oyuncular için nihai performansı garanti ediyor.

Store MI: DAHA HIZLI depolama

Tüm X470 GAMING anakartlar, depolama performansını arttırmak için AMD’nin yeni SSD teknolojisi olan Store MI ile geliyor. Bu araç, depolama kapasitesini bir araya getirip sanal bir SSD yaratıyor; flash belleği birincil depolama aygıtı olarak kabul ediyor ve veri erişimini sürekli kontrol altında tutarak optimize ediyor. Bu işlemler okuma/yazma işlemlerini hızlandırarak hem sistemin daha hızlı açılmasını, hem de uygulamaların hızla başlatılmasını sağlarken veri transferinde de çok daha yüksek hızlara olanak tanıyor.

A-XMP: Tek tıklamayla otomatik ayarlar

A-XMP, MSI AM4 anakart üzerinde bellek zamanlamalarını tek tıklamayla ayarlamaya ve optimal ayarlara yükseltmeye olanak tanır. A-XMP ayrıca daha yüksek DDR4 bellek kitlerine de destek vererek sisteminizde sorunsuzca çalışmalarını sağlar.  


KUSURSUZ ÜSTÜNLÜK: X470 GAMING M7 AC

En talepkar oyuncuları tatmin edebilmek için en iyi performans ve stili bir arada sunduk: Yeni AM4 Enthusiast GAMING serisinin amiral gemisi olan X470 GAMING M7 AC anakart, ister kasa modcusu, ister oyun meraklısı olsun, her tür kullanıcıya aradığı performansı sunuyor.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -