24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaDonanımMSI'dan dünyanın ilk HMI oyuncu monitörü: Optix MEG381CQR

MSI’dan dünyanın ilk HMI oyuncu monitörü: Optix MEG381CQR

MSI oyuncular için donanım olanaklarını genişletmeye devam ediyor. En yeni ürünü ise HMI etiketiyle gelen oyuncu monitörü Optix MEG381CQR Plus oluyor. MSI, HMI’ın İnsan-Makine Arayüzü anlamında kullanılan yeni bir kavram olduğunu söylüyor. Tasarımı ile dikkat çeken monitörün teknik özellikleri de oldukça iddialı.

2300R IPS, 21:9 panel ile donatılmış monitörde NVIDIA G-Sync Ultimate teknolojisi kullanılıyor. UWQHD+ (3840 x 1600) çözünürlük, 175 Hz yüksek yenileme hızı, 1 ms hızlı tepki süresi ve VESA DisplayHDR 600 sertifikasıyla son derece akıcı bir oyun deneyimi hedefliyor.

Monitörün ön kısmında yer alan ve Steelseries GameSense özelliğini kullanacak RGB ışıklandırması ise oyun ortamına ayrı bir hava katmayı hedefliyor. MSI bunun sadece süslü bir dekorasyon olmayacağını, oyun oynamanıza yardımcı olacağını ve oyun içi etkinliklerinizle senkronize olarak oyunların hayati ayrıntılarını LED efektleri aracılığıyla görüntüleyebileceğini söylüyor. Monitörün üst kısmında ise kayabilen ve genel akış kalitesini artıran daha yüksek kaliteli kameraların eklenmesine izin veren bir tripod kamera beşiği yer alıyor. Ayrıca, fare kablosunun sürtünmesini ve masanızdaki dağınıklığı azaltmaya yardımcı olmak için monitörün altına takılan bir fare süngeri de unutulmamış. Monitörün fiyat bilgisi ise henüz belli değil.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -