22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerMSI'dan Dünyanın İlk Özelleştirilmiş Nvidia GeForce RTX Serisi

MSI’dan Dünyanın İlk Özelleştirilmiş Nvidia GeForce RTX Serisi

MSI, yalnızca geçtiğimiz yıl bile 8 milyonun üzerinde ekran kartı satışı gerçekleştirdiğini duyurmuştu. Şimdi de Nvidia’nın heyecan verici yeni GeForce RTX 20 serisi grafik işlemcileriyle tasarladığı yeni ekran kartlarını tanıtıyor.

Bilgisayar grafiklerini adeta yeniden keşfeden yeni NVIDIA GeForce RTX GPU’lar aynı zamanda performansta da çıtayı yükseltiyor. Yeni NVIDIA Turing GPU mimarisi ve çığır açan NVIDIA RTX platformu ile tasarlanan yeni ekran kartları gerçek zamanlı ray tracing (ışın izleme), yapay zeka ve programlanabilir gölgelendirme yeteneklerine de sahip. Bu oyun deneyiminde yepyeni bir yöntemin ötesinde PC’de oyun deneyiminin en uç noktası olarak kabul ediliyor.

Yeni GPU’lar, Almanya’nın Köln kentindeki Palladium konferans ve kongre merkezinde Gamescom 2018 öncesinde yapılan “GeForce Gaming Celebration” adlı 2 günlük etkinlik çerçevesinde tanıtıldı.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -