22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerTorchlight Frontiers ve Remnant: From the Ashes Gamescom 2018’de Tanıtıldı

Torchlight Frontiers ve Remnant: From the Ashes Gamescom 2018’de Tanıtıldı

Perfect World, Gamescom kapsamında Torchlight Frontiers ve Remnant: From the Ashes’ın tanıtımını yaptı. Katılımcılar merakla beklenen bu oyunları dünyada ilk oynayan, geliştiricileriyle tanışan ve oyunların harika eşantiyonlarını alanlar oldular.

Torchlight Frontiers sevilen Torchlight serisinin ruhunu, paylaşılan, kalıcı ve dinamik olarak oluşturulan bir dünya ile birleştiriyor. Asıl Torchlight tarzında, oyuncular arkadaşlar ve sadık petlerle takım oluşturarak canlı bir dünyada kesip biçerek ilerliyor, yitik medeniyetlerin kadim harabelerini keşfediyor, zenginlikler ve tehlikeli canavarlarla dolu zindanlara atılıyorlar. Runic Games ve Blizzard North’un eski kurucusu Max Schaefer önderliğindeki Torchlight Frontiers geliştirici ekibi, ilk Diablo ve Torchlight markaları gibi, ARPG türünü şekillendiren oyunlardan sorumlu olmuş emektar geliştiricilerden oluşuyor. Torchlight Frontiers PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında oynanabilecek.

{youtube}https://youtu.be/5v9WNBw2JKk{/youtube}

Remnant: From the Ashes, efsanevi yaratıkların istilasına uğramış post-apokaliptik dünyada geçen, üçüncü şahıs bir hayatta kalma-aksiyon oyunu. Oyuncular kendi oyun tarzlarına uygun olarak karakterlerini oluşturup, tek başlarına ya da en fazla üç başka oyuncuyla takım oluşturarak, kapsamlı ve ölümcül ortamların tehlikelerini atlatmaya çalışıyor.

{youtube}https://youtu.be/wK6vDJ_nkz0{/youtube}

Oyun, yoğun nişancılık, yakın dövüş, teçhizat veya silah üretme, karakter gelişimi, ölümcül düşmanlar, epik boss’lar ve sonsuz sayıda keşif yolu sunan, dinamik olarak oluşturulan seviyeler içeren eşsiz ve uyarlanabilir bir oynanışa sahip. Remnant: From the Ashes’in 2019’da PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformlarına çıkması planlanıyor.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -