15.7 C
İstanbul
21 Mayıs 2024 Salı
Ana SayfaHaberlerMSI, Dünyanın ilk 9.Nesil Intel Core i9 işlemcili Gaming laptoplarını duyurdu

MSI, Dünyanın ilk 9.Nesil Intel Core i9 işlemcili Gaming laptoplarını duyurdu

MSI, bir kez daha sektör lideri oyun ürünleri ile karşımıza çıkıyor. En yeni 9.nesil Intel Core işlemcilerle donatılan bu oyun serisi tamamen yenilendi. Ayrıca uzun zamandır beklenen NVIDIA GeForce GTX 16 serisinin eklenmesiyle bu laptoplar büyük bir oyun gücü sunuyor. 

9.Nesil Intel Core işlemciler ve NVIDIA GeForce GTX 16 serisi grafiklerle optimize edilen oyun deneyimi

Oyun sözkonusu olduğunda hız her zaman önemlidir. En yeni 9.nesil Intel Core i9 işlemcilerle güçlendirilen yeni modellerin performansı önceki nesile göre %45 daha yüksek ve sisteminizin gücünü en iyi şekilde kullanabiliyor. 8 çekirdekli bu güç aynı zamanda çoklu görevlerde ya da video düzenleme ve müzik komposizyonu gibi yoğun işlemlerde öne çıkıyor. Bu inanılmaz işlemciye ek olarak yeni seri aynı zamanda en güncel NVIDIA GeForce GTX 16 serisi grafiklerle donatıldı ve grafikte %50’ye varan performans artışı vaadediyor. Artık oyuncular tamamen akıcı ve inanılmaz bir görüntü kalitesinin keyfini yaşayabilecekler. 

Tamamen Yenilenen Gaming Serisi ile başlıyoruz: GT, GS, GE, GP, GL, GF

Lüks oyun serisi GT Titian, kıyaslanamaz performansı ve üst sınıf özellikleri ile tanınıyor. Hızaşırtma için hazır çarpıcı 9.nesil Intel Core i9 işlemci ve en güçlü grafiklerle kafesinden kurtulan bu canavar, en ateşli oyunculara en yüksek performansı sunuyor. Bu nihai gücü optimize etmek için GT serisi, çift fan ve 11 heatpipe ile çalışma sıcaklığını düşüren özel Cooler Boost Titan soğutma çözümüne sahip. Eşsiz 4K UHD ekranı sayesinde GT Titian oyun senaryolarını gerçeğe taşıyor. Performansta sınırlardan hoşlanmayan herkes için bu amiral gemi listenin en üstünde yer alacak.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -