22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerNeverwinter: Undermountain PC için yayınlandı

Neverwinter: Undermountain PC için yayınlandı

Perfect World Europe B.V ve Cryptic Studios bugün, Neverwinter: Undermountain’in PC için yayınlandığını ve 11 Haziran’da da PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanacağını duyurdu.

Maceracılar, Waterdeep’in altındaki Halaster Blackcloak’un devasa zindanına çağrıldı. Orada beş farklı ve yeni Macera Alanlarını, Yawning Geçidi sosyal merkezi aracılığıyla keşfedecekler. Oyunculara, ünlü tavernanın sahibi Durman (Zindan Ustası Ruty Rutenberg tarafından seslendirilen) ve Waukeen’in Chultan Rahibi Obaya Uday (D&D topluluğu lideri ve Gliding Light kurucusu Satine Phoenix tarafından seslendirilen) kılavuzluk edecek. Neverwinter’daki maceracıları dört gözle beklediği gibi seviye sınırı 80’e yükseltildi; Oyun Sonu Zindanı, Sınıf Gücü ve Becerileri elden geçirildi; Lütuf sistemi yenilendi; Daha zengin ganimet tecrübesi ve daha fazlası Unermountain’de.

{youtube}https://youtu.be/INR-dDiQuVY{/youtube}

Waterdeep Dağı’nın altındaki sapkın büyü, Unutulmuş Diyarlar sakinlerini en derin arzularını gerçekleştirme vaadiyle Undermountain salonlarına sürükledi. Maceracılar zindanın derinliklerine indikçe, her biri eşsiz meydan okumalara ve ödüllere sahip beş yeni ve özel macera alanıyla karşılaşacak. Halaster Blackcloak’un etkisi ve onun çaylakları, Undermountain Hikayesi ve Seferi boyunca hissedilecek ve Oyun Sonu Zindanı olan Lair of the Mad Mage’de en üst seviyeye ulaşacak.

Bu yeni tecrübeler boyunca kıdemli oyuncular karakterlerini seviye 80’e kadar geliştirebilecekken, yeni oyuncular daha erken alanlarda geliştirilmiş seviye yükselme sisteminden faydalanabilecekler. Bu güncellemeyle ayrıca şunlar olacak: sınıf becerisi ve denge bakımı; Neverwinter boyunca gerçekleşen karşılaşmalardan elde edilen yeni ödüller; sürekli olarak değişen Undermountain inlerinin keşfedebileceği yepyeni Keşif sistemi; ve daha fazlası. Aşağıda özelliklerin detaylı bir listesi bulunabilir:

  • Undermountain Seferi – Undermountain’in seviyeleri sırlar, özel ödüller, harika yaratıklar ve dikkat çekici tecrübeler içerir. Mad Mage maceracıları Waterdeep’in alındaki mağaramsı salonlara çağırıyor, ama ne amaçla? Bu amacı öğrenmek için oyuncular öncelikle beş yeni Macera Alanı’nı geçmelidir.
  • Yeni Keşif Özelliği Undermountain ile oyuna dahil edilen bu yepyeni özellik, Waterdeep’in altındaki seviyelerin bilinmez doğasına dikkatleri çeker. Keşifler maceracılara, büyülü kalıntıları, kayıp yolları ve yeni paketin en müthiş ödüllerinin bazılarını ararken yükselen, dinamik, tekrar edilebilir görevlerle meydan okuyacak.
  • Seviye Yenilemeleri – Bu paketle Neverwinter’ın tüm sekiz sınıfı değişen seviyelerde dengelenecek. Her sınıf, Beşinci Sürümle uyumlu olması için tekrar adlandırıldı. Bu değişikliklerin amacı, sınıfları onlara verilen rollerle uyumlu hale getirmek ve her sınıfa uygun, eğlenceli ve daha doğrudan şekilde kişiselleştirmeler yapmaktır.
  • Ödül Yenilemeleri – Tüm Faerûn’deki en kötü namlı zindan, maceracıları tüm Neverwinter’daki en iyi ganimetlerle ödüllendirecek. Seviye sınırının 80’e yükseltilmesiyle, seviyeli eser setleri de dahil yeni, güçlü ganimet kaynakları Undermountain boyunca kazanılabilir.
  • Oyun Sonu Meydan Okuması Seferi – Neverwinter’in birçok eski ve seviye vermeyen alan seferleri artık, ödüller için kullanılabilir para veren üç haftalık ödüller veriyor. Bu ödüller, görevlerin tamamlandığı alan, Underdark veya Sharandar gibi “Oyun Sonu” olarak kabul edilmese de oyun sonu karakterleriyle uyumludur.
  • Tekrar Tasarlanan Yoldaş Sistemi – Oyuncu Yoldaşları artık beş kategoriden birinde yer alacak. Ne kadar fazla yoldaşa sahip olunursa, aktif yoldaşlar daha güçlü güç yükseltmeleri alacaklar. Sinerji daha büyük bonuslar yaratacak, ama bu değişikliklerin amacı, tüm oyuncuların istedikleri yoldaşları ceza olmaksızın kullanmasını sağlamak.
  • Halaster Karşılaşmaları – Mad Mage’in etkisi Undermountain boyunca hissedilebilir. Beklenmedik karşılaşmalar, onun bu alan üzerindeki etkisini gösterecek. Ne de olsa burası onun evi.
HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -