22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerMSI yeni GeForce GTX 1650 serisi ekran kartlarını duyurdu

MSI yeni GeForce GTX 1650 serisi ekran kartlarını duyurdu

MSI, NVIDIA Turing GTX ailesinin son üyesi olan yeni GeForce GTX 1650 GPU tabanlı ekran kartları serisini duyurdu. GeForce GTX 1650 ekran kartları performans, güç ve fiyat arasındaki en iyi dengeyi kurmak için özenle tasarlanan  “TU117” Turing grafik işlemcilere sahip.

Turing mimarisinin gölgeleme işlemlerinde getirdiği tüm yenilikleri içermesi sayesinde performans ve verimlilik artışı sunan GTX 1650,  eşzamanlı kayar nokta ve tamsayı işlemleri desteği, daha geniş L1 tampon belleğe sahip bir birleşik önbellek mimarisi ve Adaptive Shading yeteneklerini de bir arada barındırıyor.

Mükemmel termal çözümleri ile MSI GeForce GTX 1650 serisi, oyunlarda performans artışı sunabilmek için daha yüksek çekirdek ve bellek frekansları destekleyecek şekilde tasarlandı. MSI’ın GAMING serisi ise kullanıcılarının kendinden beklediği en iyi oyun içi deneyim ve termal performansı fazlasıyla veriyor. Keskin ve belirgin hatları ile VENTUS, çift fanlı soğutma ile benzersiz performans arasında en iyi dengeyi sağlarken AERO ITX kartlar Turing mimarisini daha ufak boyutlarda bir sistemde kullanmayı tercih edenlere hitap ediyor. Bu geniş kapsamlı seri ile her türlü sistem için birçok alternatif mevcut. 

    
GeForce GTX 1650 GAMING X 4G

Hem oyuncular, hem de donanım meraklıları tarafından büyük beğeni toplayan efsanevi TWIN FROZR 7 termal tasarımının özelleştirilmiş versiyonu MSI GeForce® GTX 1650 GAMING serisi ile geliyor. MSI’ın patentli TORX 3.0 fanlarından iki adet barındıran bu çözümde yüksek miktarda hava akışı sağlamak için iki farklı kanat yapısı bir arada kullanılıyor. Geleneksel kanatlarda yapılan yeni düzeltmeler ile gürültü azaltılırken aynı zamanda daha konsantre ve yüksek hava basıncı sağlanıyor. Özelleştirilmiş soğutma bloğu ise verimli ısı dağıtımı için optimize edilerek sıcaklığın düşük, performansın yüksek seviyede kalması sağlandı. Saldırgan görünümlü kurşuni ve siyah renkleri, tasarıma dahil edilen LED ışıklandırmanın daha da belirgin hale gelmesine yardımcı oluyor. Güncellenen ve geliştirilen MSI Dragon Center yazılımı ise LED ışıklandırmalı bileşenlerinizin denetimini ve senkronizasyonunu her zamankinden daha kolay hale getiriyor.


    
GeForce GTX 1650 VENTUS XS 4G OC

Son derece şık siyah ve gümüş renkleri ve keskin hatları ile MSI GeForce GTX 1650 VENTUS XS 4G OC, popüler VENTUS tasarımının daha ufak versiyonu. Yeni çift fanlı termal yapısı aynı zamanda özelleştirilmiş fanları ile daha fazla hava akışı ve hava basıncı sağlıyor ve soğutma performansını arttırıyor. Doğrudan temas tasarımı sayesinde soğutma bloğu,  GPU üzerindeki sıcaklığı çok daha hızlı ve verimli bir şekilde aktarabiliyor.   
    
GeForce GTX 1650 AERO ITX 4G OC

En uzun noktasında 170mm olan GTX 1650 AERO ITX modelleri, ufak boyutlarına rağmen daha büyük kardeşleri gibi tam performansa sahip. Yeni Z390I GAMING EDGE AC anakart ile tam uyumlu olan bu modeller, küçük form faktörlü oyun sistemleri ve HTPC bilgisayarlar için ideal. AERO ITX ekran kartları üzerinde yüksek performanslı tek bir fan ve optimize edilmiş ısı giderimi için verimliliği arttırılan soğutma borularına sahip kompakt bir heatsink mevcut. Tüm bu bileşenler son derece şık, karbon detaylı siyah-beyaz bir kapağın altında yer alıyor. Ufak boyutlarda bile mümkün olduğunca sessiz çalışmak çok önemli.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -