22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerMSI, ESL Pro Liginde 11 ve 12. sezon resmi sponsoru oldu

MSI, ESL Pro Liginde 11 ve 12. sezon resmi sponsoru oldu

MSI, dünyanın en büyük E-Spor şirketi ESL ile işbirliğini genişletti. MSI, ESL Pro Liginde 11 ve 12. Sezon resmi Gaming iş ortağı olarak en yeni donanımlarla laptop, PC, anakart, ekran kartı, monitör kategorilerinde resmi sponsor olacak ve turnuva alanında çeşitli aktivitelerle oyun tutkunlarını coşturacak.

 {youtube}https://youtu.be/a-cMhyljlm0{/youtube}

ESL Marka işbirliğinden sorumlu genel müdür yardımcısı Paul Brewer, “MSI ile süregelen işbirliğimiz sayesinde hem oyuncular, hem de hayranlarımız ESL turnuvalarında elektronik sporu eşi benzeri görülmemiş bir şekilde deneyimleme imkanı buluyorlar” diyor: “Turnuva alanında gerçekleştirilen Mystery Box Segment ve MSI Gaming Arena gibi etkinlikler, geçmiş müsabakalarda online hayranlarımızın turnuvaya ilgisini arttırmıştı. Bu deneyimleri ESL Pro Liginde 11 ve 12. Sezonda da yaşatmayı umuyoruz” dedi.

İşbirliğinin bir bölümü olarak MSI, 10-12 Nisan tarihleri arasında Denver, Colorado’da yapılacak 11. Sezon finallerinde ve ardından 12. Sezon finallerinde, izleyenler arasından iki kişiye eSporla ilgili eğlenceli sorular sorarak popüler Mystery Box Segment yarışmalarını tekrar canlandıracak. Doğru cevabı veren yarışmacı, içinde MSI takımı tarafından belirlenmiş hediyelerin bulunduğu bir “gizemli kutu” kazanacak. Önceki yıllarda bu kutulardan üst sınıf anakatlar, ekran kartları ve daha birçok yeni teknoloji donanım çıkmıştı.

MSI Gaming Arena (MGA) da 2020’de geri dönüyor. Kuzey Amerika, Avrupa, Asya-Pasifik ve BDT ülkelerinden takımları, online müsabakalarda kendi bölgelerinde birincilik için yarışacak. Daha sonra en iyi 4 takım, ESL Pro Liginin 12. Sezon Büyük finallerinde karşılaşacak. MGA Büyük Finalleri de MSI’ın sosyal medya hesapları ve resmi sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

MSI pazarlama genel müdür yardımcısı Sam Chern, “ESL ile işbirliğimiz harika bir şekilde devam ediyor. 2020 yılında da devam edecek olan bu birliktelik, yalnızca bir yıl daha global kalitede oyun etkinliklerini değil, aynı zamanda oyuncular tarafından yönlendirilen yeniliklerle onların oyun deneyimlerini şekillendirecek” yorumunu yaptı.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -