22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaDonanımMSI'ın MAG Trident S 5M Mini PC'si 4K 120FPS'ye kadar oyun oynatabiliyor

MSI’ın MAG Trident S 5M Mini PC’si 4K 120FPS’ye kadar oyun oynatabiliyor

MSI, bulut ve mobil oyun odaklı oyun bilgisayarı olan MAG Trident S 5M Mini PC modelini piyasaya sunduğunu duyurdu. İçerisinde AMD Ryzen 5000G serisi APU ve 64 GB‘a kadar RAM içeren oyun bilgisayarı 4K’da 120FPS’ye kadar oyun oynatabiliyor. Xbox Serisi X boyutlu bir kasada gelen Mini PC ayrıca MSI Game Studio yazılımı aracılığıyla erişilebilen 30 günlük ücretsiz bir XBOX GAME PASS ULTIMATE aboneliği sağlıyor. Yine Android öykünücü uygulaması ve MSI App Player da beraberinde geliyor.

MSI’ın APP Player’ı, Windows işletim sisteminizde bir Android işletim sistemini emule etmenize izin vererek size MAG Trident S 5M Mini PC ile tamamen farklı bir deneyim yaşama alternatifi sunuyor. Bir yanda Windows’lu bir SFF oyun bilgisayarı diğer yanda ise Android uygulaması erişiminiz ve Joystick Modu sayesinde kanepenizde harika bir mobil oyun deneyimi hedefleniyor.

Yeni MSI MAG Trident S 5M Mini PC’de 8 çekirdekli ve 16 iş parçacıklı AMD Ryzen 5700G APU‘suna yer verilmiş. 2 adet SSD PCIe 3.0 NVMe M.2 yuvası ve depolama için 2,5 inç yuva da mevcut. DisplayPort 1.4 bağlantısı ile 4K’da 120FPS sunabilen PC’de maalesef HDMI 2.1 portu mevcut değil.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -