18.7 C
İstanbul
21 Mayıs 2024 Salı
Ana SayfaHaberlerMSI, Optix MAG251RX ile heyecan verici bir eSpor deneyimi hedefliyor

MSI, Optix MAG251RX ile heyecan verici bir eSpor deneyimi hedefliyor

MSI, oyuncular için donanım olanaklarını genişletmeye devam ediyor. ESpor oyuncu monitörü Optix MAG251RXNVIDIA G-Sync desteği, son derece yüksek 240Hz tazeleme oranı ve 1ms tepki süresi ile oyunculara mümkün olan en akıcı oyun deneyimini sunuyor. Mystic Light özelliği sayesinde ise oyun sisteminizi tamamen özelleştirebilir, oyunda hakimiyetinizi saniyeler içinde kurabilirsiniz. Ayrıca IPS paneli, VESA onaylı DisplayHDR 400 ile üst düzey bir görsel deneyim vaat ediliyor.

 

NVIDIA G-SYNC uyumlu teknoloji

Optix MAG251RX, NVIDIA’nın popüler G-Sync uyumlu teknolojisini destekleyen ilk MSI oyuncu monitörü. NVIDIA G-Sync uyumlu teknoloji sayesinde Optix MAG251RX üzerinde oynadığınız oyunlarda yırtılma ve atlamalar yaşamayacaksınız. Böylece sahnelere daha hızlı tepki verebilecek ve koşulların gerektirdiği en doğru kararları hızlıca alabileceksiniz.

G-SYNC

Son derece yüksek tazeleme oranı ve tepki süresi

MSI Optix MAG251RX, 240Hz tazeleme oranı ve 1 ms tepki süresine sahip. Profesyonel oyuncular ve özellikle FPS, savaş, yarış simülasyonları, gerçek zamanlı strateji gibi hızlı hareket eden görsellere sahip oyunlarda artık monitörünüz takılma yaşamayacak; ekran kartınızın üretebildiği en yüksek çerçeve hızlarına ulaşabilecek.

High-Refresh-Rate

VESA onaylı DisplayHDR 400 destekli IPS panel

IPS paneli son derece geniş görüntüleme açısı sunarken MSI Optix MAG251RX ekran renklerini de anında optimize eder. Yüksek dinamik aralık (HDR) görüntü sayesinde renk ve kontrast değerlerini gerçeğine en yakın olarak üretir. Optix MAG251RX hem IPS paneli, hem de VESA onaylı DisplayHDR 400 özelliği ile izlediğiniz her sahnenin nefes kesen bir deneyime dönüşmesini sağlar.

DisplayHDR

Gaming OSD APP 2.0

MSI Optix MAG251RX ayrıca GAMING OSD App ile desteklenmiştir. Böylece monitörünüzün ayarlarını bir pencerede yapabilirsiniz. GAMING OSD App, ayrıca isterseniz farklı yazılımlar için görüntü ayarlarınızı da ön ayar olarak saklayabilir. Böylece uygulama açıldığında kendi ayarlarınız  otomatik olarak yüklenir. Gaming OSD App oyun içi hotkey desteği sayesinde oyun sırasında da ayarları değiştirme olanağı sunar.

Gaming OSD APP

Night Vision

Night Vision, MSI’ın monitör konfigürasyon yazılımı Gaming OSD App 2.0 ile birlikte gelen yeni bir özellik. Akıllı algoritmaları sayesinde karanlık bölgelerde kalan görüntüleri hesaplar ve tüm ekranı parlatmak yerine sadece bu bölgeleri aydınlatır. Böylece ekranınızdaki görüntü her zaman keyifli bir izleme deneyimi sunar.

Night Vision

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -