22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaDonanımMSI, Prestige 16 Mini LED dizüstü bilgisayarını tanıttı

MSI, Prestige 16 Mini LED dizüstü bilgisayarını tanıttı

MSI, Prestige serisinin yeni üyeleri Prestige 16 ve Prestige 16 EVO‘yu duyurdu. Yeni Urban Silver renk temasına sahip bu modellerde Intel 12. Nesil Core i7 (Alder Lake-P) işlemcilere yer veriliyor. Yeni serideki en büyük yenilik ise ekranın mini LED ile donatılmış olması.

MSI Prestige 16, NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti GPU’su ile geliyor. 16:10 oranlı mini LED panele sahip ilk Prestige dizüstü bilgisayar olma özelliğine de sahip. MSI True Color Teknolojisi ve DisplayHDR 1000 standardı ile yüksek dinamik aralık (HDR) destekleniyor.

MSI’ın patentli çift fanlı termal teknolojisi olan Dynamic Cooler Boost sayesinde ise Prestige 16/Prestige 16 EVO modelleri 35 dB‘den daha az arka plan gürültüsü oluşturuyor. Buna ek olarak sık sık çevrimiçi konferanslar düzenleyen kullanıcıları için de AI gürültü önleme çözümüyle birlikte gelen dörtlü mikrofon ve Ortam Işığı Sensörü sorunsuz bir video konferans deneyimi hedefliyor.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -