23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaDonanımMSI, PS5 uyumlu yeni Spatium M480 Play M.2 NVMe SSD modelini duyurdu

MSI, PS5 uyumlu yeni Spatium M480 Play M.2 NVMe SSD modelini duyurdu

MSI, SSD ürün serisine PlayStation 5 kullanımı için tüm performans gereksinimlerini karşılayan yeni ve hızlı bir model ekliyor. SPATIUM M480 PCIe 4.0 NVMe M.2 PLAY, MSI’ın SSD ekosistemimi genişleterek yüksek performanslı depolama alternatifi sunuyor. Bu model 7000 MB/sn‘ye kadar okuma sunan yüksek yoğunluklu 3D NAND flash ile üretilmiş.

SPATIUM M480 PLAY‘de şık çift kaplamalı alüminyum soğutucu PlayStation 5’e uyacak şekilde tasarlanmış. Bu sayede hem profesyoneller hem içerik oluşturucular hem de oyuncular için tüm platformlarda aktarım hızlarını sürdürmek üzere ısı dağılımını iyileştirme hedefleniyor. Diğer performans geliştirici teknolojiler arasında DRAM önbellek arabelleği ve bir SLC önbelleği yer alıyor. SPATIUM M480 PLAY serisi 500 GB, 1 TB, 2 TB ve 4 TB olmak üzere dört depolama kapasitesine sahip.

PCIe Gen 4 ve NVMe 1.4 standartlarıyla uyumlu olan seride 7000 MB/sn sıralı okuma ve 6800 MB/sn sıralı yazma hızları sunuluyor. Çift kaplamalı alüminyum soğutucusu ise ısıyı verimli bir şekilde dağıtarak M480’in ağır iş yükleri altında maksimum performansı sürdürmesini sağlıyor. SPATIUM M480 PLAY’de yer alan LPDC ECC ve E2E veri koruma özellikleri sayesinde kapsamlı bir veri hatası düzeltme sunulabiliyor. MSI, M480 serisinde 5 yıllık bir garanti süresi vaat ediyor.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -