22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaDonanımMSI ve Monster Energy Yamaha MotoGP eSport güçlerini birleştirdi

MSI ve Monster Energy Yamaha MotoGP eSport güçlerini birleştirdi

MSI, Monster Energy Yamaha MotoGP eSport takımıyla işbirliğini duyurdu! MSI’ın eSpor sektöründeki yüksek performanslı yenilikçi ürünleri dünya çapında tüm oyuncular tarafından beğeniliyor. Yamaha motorsikletlerin yarış pistinde sergiledikleri yüksek hız ve uç noktada performans da insanlara ilham veriyor ve Yamaha‘yı dünyanın en değerli motorsiklet markası yapıyor. Kendi alanlarında benzer temel değerlere ve prensiplere sahip olmaları nedeniyle MSI ve Yamaha bu iş birliğini gerçekleştirme kararı almış.

MSI, Yahama eSpor takımına farklı etkinliklerde ve yarış pistlerinde günlük eğitimleri için uygun ekipmanlar, üst sınıf Gaming ürünleri ve cihazları ile sponsor oldu. İki güçlü isim, birlikte daha fazla iş birliği ve marka görünürlüğü fırsatları yakalayabilecekler.

MSI Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Sam Chern, “MSI ve Yamaha’nın paylaştıkları performans, hız ve deneyim, tutku ve üretim yetkinliğinden geliyor. Bu da eSpor pilotlarına sanal ve gerçek dünya arasında zaferlere ulaşmak için itici güç oluşturuyor. MSI ve Monster Energy Yamaha MotoGP eSport Takımı arasındaki iş birliği daha önce benzeri görülmeyen bir oluşum; ve aynı zamanda eSpor sektöründeki oyuncular için marka farkındalığını arttırarak yeni bir seviyeye ulaştırma fırsatıdır” yorumunu yaptı.

Yamaha Motor Racing & Monster Energy Yamaha MotoGP Pazarlama ve İletişim Müdürü William Favero ise “Üst sınıf oyun donanımları geliştirmede yüksek teknolojili yenilikçilik için büyük tutkusunu 30 yıldan uzun süredir ispatlamış dünya lideri oyun markası MSI Gaming ile işbirliği içinde olmaktan heyecan duyuyoruz” dedi.

MotoGP eSport henüz yeni sayılır. Ancak Yamaha Motor Racing lider bir rol oynamayı sürdürüyor. Bu konum için özel eSpor yarışçılarını bünyesine katan ilk ekibiz ve onlar MotoGP eSpor’da en aktif oyuncular. Ancak en yetenekli oyuncular bile teknoloji olmadan gölgede kalabilirler. Bu gerçek, en iyi donanımlara olan ihtiyacın bir kez daha altını çiziyor”.

Favero ayrıca “MSI’ın masaüstü bilgisayarları ve laptopları sürücülerimize MotoGP eSpor oyunlarında Global Serisi Rising Star Şampiyonalarında üst sıralarda yer almak için en iyi fırsatı veriyor” yorumunda bulundu.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -