23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaDonanımMSI ve Ubisoft, FarCry 6 için yeni bir işbirliğine gidiyor

MSI ve Ubisoft, FarCry 6 için yeni bir işbirliğine gidiyor

MSI, uluslararası interaktif eğlence ve hizmet yayıncısı Ubisoft ile yeni bir güç birliği yaptıklarını duyurdu. Ubisoft’un çıkışı gerçekleşen açık dünya FPS Shooter oyunu Far Cry 6’da kullanıcıların üç boyutlu algısını daha da geliştirmek için oyuna Ambient Link ışıklandırma senkronizasyonu eklendi. Ambient Link, modüler ışıklandırma panellerini ve seçili Mystic Light özellikli MSI GAMING ürünlerini oyundaki aksiyon ile mükemmel şekilde senkronize ederek oyun içi renk değişimlerini taklit ediyor ve oyundaki dünyayı oyuncunun bulunduğu ortama taşıyor.

“MSI Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sam Chern, “Ubisoft ile yaptığımız başarılı işbirliğini sürdürmekten heyecan duyuyoruz. Işıklandırma, oyun üzerinde güçlü bir etkiye sahip. Oyuncunun içinde bulunduğu dünyayı nasıl takip edeceğini ve onunla nasıl etkileşimde bulunacağını belirliyor. Ultra gerçekçi bir ambiyans ışıklandırması ile MSI Ambient Link, Far Cry® 6 oyuncularını oyunun tam merkezine taşıyor ve oyun tarafından çevrelenme hissinin yarattığı ihtişamı deneyimlemelerini sağlıyor” diyor.

Far Cry 6’da oyuncular, kendilerini zamanda sabit bir noktada takılı kalmış tropik ada ülkesi Yara’daki gerilla çatışmalarının koas ve adrenalin patlamasını yaşayacaklar. Diktatör Antón Castillo’nun (The Mandalorian ve Breaking Bad dizilerinden tanıdığımız ünlü oyuncu Giancarlo Esposito tarafından canlandırılıyor) baskısı altındaki ülkede yaşayan Dani Rojas kimliğindeki oyuncular devrim ateşi ülkeyi kasıp kavururken Antón’un rejimine karşı gür ormanlarda ve kalabalık şehirlerde yoğun çatışmalara girecek. Her yolun mübah olduğu bir savaşı kazanabilmek için oyuncular daha önce görülmemiş, şaşırtıcı yeni silahlarla, araçlarla ve kendilerine yardımcı olacak hayvanlarla karşılaşacaklar; bu zorbalık rejimini devirecek bir devrim için mücadele edecekler.

MSI’ın özel Mystic Light Sync teknolojisi üzerine kurulan Ambient Link yepyeni teknolojilere sahip ve oyun örgüsü ile daha derin bağlar kuruyor. Oyundaki olayların, karşılaşılan ve değişen durumların yanı sıra oyuncunun kazandığı yeni beceriler ve ödüllere de uyumlu onlarca ışıklandırma özelliği mevcut. Ambient Link ile gelen en büyük özelliklerden biri de MSI’ın RGB ışıklandırmalı klavyelerinde oyun içi detaylarla gerçek zamanlı olarak eşitlenen son derece kullanışlı hotkey özellikleri. Anında tepki veren ve senkronize olan Ambient Link sayesinde oyundaki dünya oyuncunun odasına kadar genişleyecek ve Far Cry 6 oyuncularına daha önce deneyimlemedikleri bir dahil olma hissi yaşatacak..

Seçili MSI Gaming ürünlerinden satın alan oyuncular Far Cry 6 Standard Edition PC oyununu ücretsiz olarak indirebilecekler. Promosyon 7 Ekim – 31 Ekim 2021 tarihleri arasında geçerli olacak. 

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -