23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerMSI, Vigor GK80 ve GK70 Oyuncu Klavyelerini Duyurdu

MSI, Vigor GK80 ve GK70 Oyuncu Klavyelerini Duyurdu

MSI, Gaming çevre birimlerine yeni Vigor GK80 ve GK70 GAMING klavyeleri eklemekten gurur duyuyor. MSI’ın Mystic Light özelliği sayesinde aydınlatma tarafına özellikle yoğunlaşan bu klavyeler, sıradışı bir görünümün yanı sıra oyunculara her tuşu tamamen özelleştirilebilecekleri bir sisteme sahip olma şansı da sunuyor. Anodize alüminyum malzemeden üretimiş üst sınıf taban her iki modelde de sağlam bir tutuş hissi yaşatırken yükseltilmiş tuş tasarımı sayesinde kolay temizleme olanağı mevcut.

Ayrıca özel tuşları hemen bulabilmeniz için kavyelere 2 farklı değiştirilebilir tuş kapağı dahil edildi: Tuşların 12 tanesi kauçuk dokusuna, 4 tanesi ise metal yüzeye sahip. Her iki klavyede de Cherry MX RGB LED tuş anahtarları bulunuyor. MSI GAMING serisi bileşenlerle eşleştirildiklerinde MSI’ın özel Gaming App yazılımına doğrudan erişim sağlayan özel tuşlar ise oyun tutkunlarına muhteşem bir oyun deneyimi sunacak.

Vigor GK80 GAMING klavye

Sert ve dayanıklı bir aluminyum kasaya sahip Vigor GK80, CherryMX anahtarları, RGB Mystic Light ve istediğiniz her işlem için kullanabileceğiniz hotkey desteği ile üst sınıf bir mekanik klavyeden beklediğiniz tüm özelliklere sahip.  Bu klavyeyi diğerlerinden ayıran ise ekstra özellikleri. Konfor sağlayan bilek desteğinin alt kısmında saklayabileceğiniz yedek tuş kapakları da bu özelliklerden biri.
Adanmış multimedya tuşları ile Vigor GK80, oyun sırasında sevdiğiniz müziklere rahatlıkla ulaşmanızı sağlıyor. Klavyenin arkasında bulunan aktarıcı özellikli USB portu da fare veya kulaklık gibi diğer çevre birimlerini de rahatlıkla kullanmanıza olanak tanıyor. 

Vigor GK70 GAMING klavye

Sistemlerinde daha minimalist bir yaklaşım tercih eden oyuncular için tasarlanan Vigor GK70, bir klavyeden beklediğiniz tüm temel işlevleri TKL (numerik tuş takımı çıkarılmış) daha ufak, sade ve metalik bir yapıda sunuyor. Cherry MX anahtarlı güçlü kasası, RGB Mystic Light Sync uyumluluğuna ek olarak ortam ışığı yaratan yan aydınlatması ile de oyun ambiansınıza renk katıyor.

Mystic Light RGB

Mystic Light RGB sayesinde milyonlarca renk ve birçok efekt arasından istediğinizi seçebilir, MSI’ın özel Mystic Light yazılımı üzerinden uygulayabilir ve Mystic Light Sync destekli diğer RGB çevre birimleri ile eşleştirerek sistem genelinde son derece çarpıcı bir uyum yaratabilirsiniz.

 

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -