22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerSeçili Hazır Radeon Sistemlerle FAR CRY 5 Ücretsiz!

Seçili Hazır Radeon Sistemlerle FAR CRY 5 Ücretsiz!

AMD, yeni oyun kampanyasıyla özellikle yeni bilgisayar almayı planlayanlar için muhteşem bir fırsat sunuyor. 27 Şubat 2018’den itibaren, içerisinde Radeon RX Vega 64, Radeon RX Vega 56 veya Radeon RX 580 barındıran geniş bir yeplazede seçili hazır sistemlerden satın alanlar, Far Cry 5 Standart PC tam sürümüne sahip olacaklar.

AMD, oyuncuların Far Cry 5 ile sıradışı görsel kalitesi, büyüleyici yükseklikte kare oranları ve düşük gecikmenin keyfine varmaları için, Ubisoft ile yakın bir şekilde çalıştı. Oyun, Radeon RX Vega’ya özgü çeşitli gelişmiş özellikleri destekleyecek;

  • Rapid Packed Math – Vega GPU’larda daha hızlı fizik ve bilgi-işlem hesaplamaları imkanı sumak için işlem oranını iki katına çıkarır.
  • Shader Intrinsics –  Oyunun, Radeon RX kartlarda, GPU’dan daha fazla performans çıkarmasını sağlamak için oyunun direkt donanım erişimi olmasına imkan tanır.
  • Radeon FreeSync 2 – PC monitörleri için düşük gecikmeli, yüksek parlaklığa sahip pikseller sunar ve Yüksek Dinamik Menzil (HDR) içerikler için geniş bir renk skalası sunuyor.

Seçili sistemlerden birini aldıktan sonra oyuncular, Uplay kütüphaneleri için bir adet Far Cry 5 kupon kodu alıyor olacaklar. Bu kupon koduyla www.amdrewards.com adresi üzerinden Uplay oyun kodunu almaları mümkün olacak. Promosyon 1 Mart 2018’den 20 Mayıs 2018’e kadar sürecek. Oyun kodları ise oyun çıktıktan sonra sağlanmaya başlayacaktır.

Kampanyanın geçerli olduğu yerler: Vatan Bilgisayar, Teknobiyotik

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -