22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaDonanımMSI yeni B760 anakart modellerini duyurdu

MSI yeni B760 anakart modellerini duyurdu

Intel, geçtiğimiz yıl pazara sunduğu Z790 platformu ile oyun tutkunlarını gerçekten etkilemişti. Bu yıl da yeni B760 platformunun sunulmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. MSI‘ın yeni B760 anakart serisi de anaakım kullanıcılar arasında şaşkınlık yaratacak ve yepyeni tartışmaları alevlendireceğe benziyor.

Anaakım pazarını hedefleyen MSI B760 ankartlar benzersiz bir tasarım ve onlarca yeni özellikle dolu. Yeni B760 platformunu biraz inceleyelim:

B760 platformu birçok heyecan verici özellikle MSI’ın MPG, MAG ve PRO serisi anakartlarda görülecek. Anaakım kullanıcıların seçimi MAG Serisinde siyah TOMAHAWK ve beyaz MORTAR anakartlar yer alıyor. MSI MAG serisi anakartlar 12 Duet Rail güç sistemi, 75A DrMOS ve 6 katmanlı, 2oz kalınlaştırılmış bakır PCB ile CPU’ya kararlı akım ulaşmasını sağlıyor. Genişleme tarafında MSI MAG serisi Lightning Gen 5 PCIe desteği ve 3 adede kadar M.2 Gen4 yuvasına sahip. Yüksek işlem yüklerinde meydana gelen ısının yönetilmesi için ise MAG serisi tamamen aluminyum tasarım ve Genişletilmiş Heatsink gibi birinci sınıf termal çözümler kullanıyor. Ayrıca M.2 slotları M.2 Shield Frozr ile güçlendirildi.

PRO serisi lineer yapısını daha alçakgönüllü bir tasarımla sürdürüyor. Abartısız dizaynı ile ofisiniz veya stüdyonuz ile mükemmel bir uyuma sahip. MSI PRO serisi anakartların standart özellikleri, tüm iş odaklı ihtiyaçları karşılayabilecek nitelikte. MSI PRO anakartlar 12 Duet Rail güç sistemi, Lightning Gen4 PCIe ve M.2 desteğine sahip. Genişletilmiş Heatsink Tasarımı ve M.2 Shield Frozr ile aşırı ısınma artık problem olmaktan çıkıyor.

ITX tercih edenlerin sayısının artması ile birlikte biz de MPG B760I EDGE WIFI DDR4 anakartı tasarladık. Gümüş-beyaz aluminyum heatsink ile daha ilk bakışta dikkat çekiyor. Doğrudan 8 Fazlı güç tasarımı, 90A DrMOS ve 8 katmanlı kalınlaştırılmış 2oz bakır PCB ile bu anakart 13.Nesil Intel Core işlemcilerin gücünü öne çıkarıyor. En yeni Lightning Gen5 PCIe desteğine ve genişletilebilirlik tarafında 2 adet tümleşik M.2 slotuna sahip..

MSI B760 anakartları müthiş yapan daha birçok özellik mevcut. MSI B760 anakart ailesi hem DDR4 hem de DDR5 seçenekleri ile geliyor. Tüm Wi-Fi destekli anakartlarımız en yeni Intel Wi-Fi 6E ve 2.5G LAN ile donatılarak yüksek hızlı ağ deneyimini sunuyorlar. Ayrıca MSI B760 anakartlarda takılı gelen G/Ç paneli ve EZ M.2 Clip özelliği ile PC toplamak artık her zamankinden daha kolay ve hızlı gerçekleşecek.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -