23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerNeverwinter: Uprising artık Xbox One ve PlayStation 4 için hazır

Neverwinter: Uprising artık Xbox One ve PlayStation 4 için hazır

Neverwinter: Uprising artık Xbox One ve PlayStation 4 için mevcut ve bu yeni güncelleme konsol oyuncularını, Halaster Blackcloak’ın Mad Mage bölgesinde geçen destansı yeni bir güncellemeye davet ediyor.

Akıl Sökücü olarak da bilinen illithid ırkı ile çatışmaları Undermountain’ı kaplayan gith ırkı, Unutulmuş Diyarlarda geçen oynaması ücretsiz MMORPG’ye yepyeni oynanabilir bir ırk olarak eklendi. Uprising ile oyuna ayrıca birçok yenilik de eklendi: yepyeni bir 10 oyunculu Oyun Sonu İmtihanı, yeni teçhizatlar ve haritanın da olduğu yeni PvP içeriği, yeni bir Protector’s Enclave, yenilenmiş bir eğitim ve Erken Oyun Tecrübesi ve daha fazlası.

  {youtube}https://youtu.be/ZN_JQ0XG5xQ{/youtube}

Illithid ırkı, çok uzun zamandır kontrolleri altındaki gith ırkına köle gibi davranıyor ve onları tanınmayacak yaratıklara dönüştürüyordu. Neverwinter: Uprising ile konsol oyuncuları, Undermountain’in kalbindeki Halaster Blackcloak’un bölgesini ikiye ayıran bu sonsuz çatışmaya katılacaklar ve orada, Toril’in üzerindeki bir asteroitte bulunan, gith’in Stardock üssüne açılan büyülü bir geçit bulacaklar. Uprising ile Xbox One ve PlayStation 4 için gelen heyecan verici yenilikler şöyle:

  • Yepyeni Oyananbilir Gith Irkı – Asi ol! Yeni savaşçı ırkı, Uprising yayınlandıktan sonraki ilk iki hafta, tüm VIP üyeler tarafından oynanabilecek.
  • Uprising‘in Konusu – Maceracıları Undermountain’in derinliklerinden Toril’in üzerindeki gizli bir githyanki asteroit üssüne götürmek için illitihid ırkına karşı verilen mücadeleye katılabileceksiniz.
  • Mad Mage’in Kulesi İmtihanı -Yepyeni Oyun Sonu 10 Oyunculu İmtihana katılmak için Halaster Blackcloak’ın özel kütüphanesine girebilirsiniz.
  • Protector’s Enclave ve Erken Oyun Alanı Değişiklikleri  Güneydeki görevlerden dönen maceracılar Neverwinter’ın özünde gerçekleşen değişiklikleri fark edebilecekler. Yenilenmiş bir Protector’s Enclave’yi keşfet ve yeni bir karakterle erken oyun alanlarında ve hikâyelerde yapılan düzenlemeleri tecrübe edebilirsiniz.
  • Görünüm Sistemi Bakımı – Geliştirilen dönüşüm, boya ve moda sistemleriyle yeni Görünüm sekmesi maceracılara, envanterlerindeki her yuvanın görünümünü belirleme hakkı verecek. Tekrar kullanılabilir renkleri açmak için boyaları kullan ve teçhizat görünümlerini kalıcı olarak karıştır ve eşleştir. Böylece karakterlerinize eşsiz görünümler kazandırabilirsiniz.
  • Yeni PvP İçeriği – Yeni eklenen Stardock Arena haritasının ve Undermountain‘de yapılan sınıf düzenlemelerinden sonra geliştirilen PvP tecrübesi ile gelen yeni savaş ödüllerinin tadını çıkarabilirsiniz.
HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -