23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerNeverwinter: Uprising PC için yayınlandı

Neverwinter: Uprising PC için yayınlandı

Perfect World Europe ve Cryptic Studios, Neverwinter: Uprising‘in PC için yayınlandığını ve 1 Ekim’de konsollar için yayınlanacağını duyurdu. 

Illithid ile çatışmaları Undermountain’ı kaplayan Gith, Unutulmuş Diyarlardaki oynaması ücretsiz MMORPG oyununa yepyeni oynanabilir bir ırk olarak eklendi. Halaster Blackcloak, diyarını işgal edenlerden öç almak istiyor. Macera, yepyeni 10 oyunculu Oyun Sonu İmtihanı, yeni teçhizatlar ve bir haritanın da olduğu yeni PvP içeriği, Protector’s Enclave’deki yenileme, düzenlenen Erken Oyun Tecrübesi ve çok daha fazlası ile doruğa ulaşacak.

{youtube}https://youtu.be/ZN_JQ0XG5xQ{/youtube}

Illithid, yani Akıl Sökücüler kontrolleri altındaki gith ırkına onlara köle gibi davranarak, onları tanınmayacak yaratıklara dönüştürdüler. Oyuncular, Halaster Blackcloak’ın diyarındaki bu çatışmaya dahil olacak ve Halaster Blackcloak’ın öfkesini üzerlerine çekecekler. Mad Mage’ye karşı verilecek vahşi ve yıkıcı bir savaşa giden bu yol boyunca oyuncular Undermountain’in daha önce hiç inilmemiş derinliklerini keşfedecekler ve gith ırkının, Toril’in üzerindeki bir gök cisminde bulunan Stardock üssüne açılan bir geçide ulaşacaklar. Protector’s Enclave’de, maceracıların Undermountain‘den kazandığı zenginlikler sayesinde hem Neverwinter’ın özü hem de Erken Oyun Tecrübesi değişti. Neverwinter: Uprising ile gelen değişiklikler aşağıda:

  • Yeni Gith Irkı – Asi ol! Yeni savaşçı ırkı, Uprising yayınlandıktan sonraki ilk iki hafta sadece VIP üyeler ve sonrasında tüm PC oyuncuları tarafından oynanabilir. Güncelleme 1 Ekim’de tüm konsollar için yayınlandığında da aynı program geçerli olacak.
  • Uprising‘in Konusu – Toril’in üzerindeki bir gök cisminde bulunan, gizli gith üssüne açılan bir geçide ulaşmak için Undermountain’in derinliklerine götürecek bir mücadeleye katıl.
  • Mad Mage’in Kulesi İmtihanı -Yeni Oyun Sonu 10 Oyunculu İmtihana katılmak için Halaster Blackcloak’ın özel kütüphanesine gir.
  • Protector’s Enclave ve Erken Oyun Alanı Değişiklikleri  Güneydeki görevlerden dönen maceracılar Neverwinter’ın özünde gerçekleşen değişiklikleri fark edebilirler. Yenilenmiş bir Protector’s Enclave’yi keşfet ve erken oyun alanlarında ve hikâyelerde yapılan düzenlemelerle yeni karakterleri daha eğlenceli hale getirecek değişiklikleri tecrübe et.
  • Görünüm Sistemi Bakımı – Geliştirilen dönüşüm, boya ve moda sistemleriyle yeni Görünüm sekmesi maceracılara, envanterlerindeki her yuvanın görünümünü belirleme hakkı verecek. Tekrar kullanılabilir renkleri açmak için boyaları kullan ve teçhizat görünümlerini kalıcı olarak karıştır ve eşleştir. Böylece karakterine eşsiz görünümler kazandır.
  • Yeni PvP İçeriği – Undermountain‘de yapılan sınıf düzenlemelerinden sonra da geliştirici takımımız PvP tecrübesini geliştirmek için çalışmaya devam ediyor. En son eklenen harita Stardock ve yeni ödüllerin tadını çıkar.
HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -