24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerNVIDIA'dan GeForce RTX 2080 Ti Super atağı gelmeyebilir!

NVIDIA’dan GeForce RTX 2080 Ti Super atağı gelmeyebilir!

E3 etkinliğinde NVIDIA yenilenmiş “Turing” grafik kartları, GeForce RTX Super serisini duyurmuş ve geçtiğimiz haftalarda GeForce RTX 2060, RTX 2070 ve RTX 2080 Super kartlar raflardaki yerlerini almıştı. Son paylaşılan bilgilerde ise 2080 Ti için bir Super yenilenmesi olmayacağı belirtildi.

Super serisi duyurulduğunda 2080 Ti Süper modeli için CUDA çekirdek sayısı ve GPU çekirdek konfigürasyonlarını belirten bir çok söylenti yer alıyordu. Kartın RTX Titan grafik kartında bulunan tam bir TU102-400 kalıbına sahip olacağını iddia edenler bile olmuştu. Buna istinaden TweakTown’dan Anthony Garreffa, NVIDIA’nın bilgisayar işlerinden sorumlu başkan yardımcısı Jeff Fisher‘a GeForce RTX 2080 Ti Süper ekran kartının gelip gelmeyeceğini sormuş. Jeff Fisher ise soruya Super dizlimini tamaladıklarını ve bunun olmayacağını eklemiş. Şu an paylaşılan bilgiler ışığında RTX Titan’ın bir süre daha NVIDIA’nın amiral gemisi kartlarında liderliğe devam edeceğini söylemek mümkün.

Şuna da bir göz atmak isteyebilirsiniz; Nvidia GeForce RTX Super testleri yayınlandı
HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -